קרן לקבלת מענק תמיכה בהפקת סרט. (קרן גשר, קרן פרלוב וכדו'...)לאיזה קרן?
באיזה קטגורייה? עלילתי או דוקומנטרי?אני הגשתי לקרן גשר
חחחחחח איך צחקתי......(בין אם זו ערביה עם כאפיה ובין אם זו חרדית עם טיכאלע,)
נכתב ע"י הפקות ברמה;1953253:אלי אישית פנו מאחת הקרנות שאגיש אצלם בקשה למענק (לאחר ששמעו במקרה על הסרט שלי)
לאחר שיקולים פרטיים משלי החלטתי שלא לפנות.
אבל מכירה כמה וכמה דתיים שפנו לקרן גשר, לקרן רבינוביץ ולקרן החדשה וקיבלו מענק יפה.
בהגשה לקרן יש כללים מאד ברורים איך צריך להראות תיק ההפקה
וגם מאד תלוי באיזה נושא הסרט.
יש קרנות שדווקא לחרדים יש שם יותר סיכויים כי הם אוהבים סרטים דתיים (בין אם זו ערביה עם כאפיה ובין אם זו חרדית עם טיכאלע,) אני מכירה אשה דתית שזכתה למענק יחד עם ערבייה דתית...
אז מה אני באה לומר? - יש סיכוי!!
אם הסרט שלך הוא סרט טוב
וההגשה לקרן נעשתה עפ"י הכללים
יש לך סיכוי מאד טוב!!!
כמובן שצריך ללמוד את הנושא לאיזה קרן כדאי לגשת
כי כל קרן יש לה סוג סרטים מסוים שהיא אוהבת. וגם יוצר שזכה עם סרט אחד בקרן מסוימת יכול שבסרט הבא יעדיף לפנות לקרן אחרת - כי בסרט הזה יש לו יותר סיכוי שם.
בהצלחה!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים