דרוש מידע הגשתם בקשה למס הכנסה שלילי לשנת 2021? כעת הגיעו התשובות!

• הוסף לסימניות
נראה מהאתר שהכול ייכנס אכן בסכום אחד, בתאריך מסויים.
יש מצב שאפשר לבקש תאריך אחר? או לחלק לכמה פעימות??

• הוסף לסימניות
אם אין לי כרטיס אשראי על שמי
איך אני נרשמת באתר?
יש אפשרות? או שצריך ללכת לדואר?

• הוסף לסימניות
האם שווה לערער? תלוי כמה אתה בטוח שמדובר בטעות ושניתן להוכיח זאת.
הערעור הוא ברשות המיסים במשרד (פקיד שומה) שאת/ה משוייך אליו.
אצלי הייתה פעם אי זכאות בעקבות טעות הקלדה שלי בבקשה, וזה תוקן מיידית בשליחת בקשה לכך ב"צור קשר".

• הוסף לסימניות
האם שווה לערער? תלוי כמה אתה בטוח שמדובר בטעות ושניתן להוכיח זאת.
הערעור הוא ברשות המיסים במשרד (פקיד שומה) שאת/ה משוייך אליו.
אצלי הייתה פעם אי זכאות בעקבות טעות הקלדה שלי בבקשה, וזה תוקן מיידית בשליחת בקשה לכך ב"צור קשר".
איפה?

• הוסף לסימניות
הכסף נכנס היום בבוקר

• הוסף לסימניות
בעיקרון מחר
כנראה לחלק הקדימו

• הוסף לסימניות
גם לי נכנס.
אגב, מי שהיה באבטלה שנה שעברה (רק אבטלה, לא עבודה) אין מה לבקש נכון?

• הוסף לסימניות
אם אין לי כרטיס אשראי על שמי
איך אני נרשמת באתר?
יש אפשרות? או שצריך ללכת לדואר?
את יכולה לקבל קוד אישי במשרדים של מ"ה (ללא המתנה בתור) ככה יהיה לך גישה קבוע למ"ה
לדעתי עדיף מללכת לדואר

• הוסף לסימניות
הוא כותב לי טרם הוגשו / נקלטו דיווחי מעסיקיך מישהו יודע מה צריך לעשות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש מי שעוד לא קיבל את כספי המענק?
בעלי זכאי למענק והיה כתוב שהכסף יכנס ב14.07 אך עד כה טרם התקבל
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה