דרוש מידע הגשתם שומה? נתקלתם בתשובה כזו?

• הוסף לסימניות
75 - על פי סעיף 951 א(ב) לפקודת מס הכנסה לא תוחזר יתרת המס מאחר שהדוח שהגשת אינו מבוסס על מסמכים נאותים על פי סעיף 131)ו( לפקודת מס הכנסה

מה זה?

• הוסף לסימניות
75 - על פי סעיף 951 א(ב) לפקודת מס הכנסה לא תוחזר יתרת המס מאחר שהדוח שהגשת אינו מבוסס על מסמכים נאותים על פי סעיף 131)ו( לפקודת מס הכנסה

מה זה?
הגשת אסמכתאות להכנסות, ניכויים וזיכויים שמילאת בדוח?

• הוסף לסימניות
הגשת אסמכתאות להכנסות, ניכויים וזיכויים שמילאת בדוח?
יכול להיות שבגלל שלא הגשתי דוח רווח והפסד?

איזה אסמכתאות אני צריכה? הרי אני לא צריכה להגיש את הקבלות.
ולא הגשתי שום ניכויים חוץ ממקדמות ביטוח לאומי.

עריכה- שאלתי אותם שבוע שעבר למה לוקח כ"כ הרבה זמן לתקצר את הדוח זה מה שענו לי-

נשלח אליכם מכתב חסר ובו ביקשתי שתצרפו דוח רווח והפסד ושימו לב שאתם כוללים בתוכו את המענק שהתקבל (חרבות ברזל 6411 ש"ח)

• הוסף לסימניות
נכון
חובה להגיש דו"ח רווח והפסד שיכלול גם את המענק
וגם אישור על ניכוי ביטוח לאומי

• הוסף לסימניות
נספח א'
אני מצרפת

קבצים מצורפים

• נספח א.pdf
    KB 337 · צפיות: 44

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה