עזרה הגשת בקשה במרכבה עבור כולל-אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
שלום
יש פה מי שמתמצא/ת בכוללים בעיקר בנושאי סניפים/שלוחות ומכסות
אני צריכה להגיש עבור כולל בקשות במרכבה
אם יש מחשבה לפתוח עוד סניפים בשנה הקרובה לכאורה צריך להגיש כמה שורות
אמנם כך?
אפשרי להגיש לדוגמא 4 סניפים כי אולי וכו.., ואז בכל אחד סכום כיד הדימיון כלומר המקסימום למכסה?
או שמסתכלים על זה מוזר?
אשמח למידע

כמו כן אשמח להבין טוב יותר הגדלת מכסות
תודה רבה רבה לעונים

• הוסף לסימניות
דבר ראשון אין כזה דבר "מחשבה" לפתוח כמה סניפים, אתם צריכים להחליט ולהודיע עד ה1/12. ופתיחת סניף זה רק אם רושמים שם בפועל אברכים בינואר הקרוב. אחרי זה א"א לפתוח סניף או לרשום אברכים לסניף שרציתם והסניף מתבטל.

ואם אכן עכשיו תבקשו על 4 ובסוף לא תרשמו ב3 כלום, זה ייראה מוזר, אבל אני לא יודע אם יש בעיה שייראה מוזר.

הגדלת מכסה חריגה פירושה במקום 20% גידול טבעי (מעל 100 אברכים), אפשר לבקש 50% הגדלה חריגה.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון אין כזה דבר "מחשבה" לפתוח כמה סניפים, אתם צריכים להחליט ולהודיע עד ה1/12. ופתיחת סניף זה רק אם רושמים שם בפועל אברכים בינואר הקרוב. אחרי זה א"א לפתוח סניף או לרשום אברכים לסניף שרציתם והסניף מתבטל.

ואם אכן עכשיו תבקשו על 4 ובסוף לא תרשמו ב3 כלום, זה ייראה מוזר, אבל אני לא יודע אם יש בעיה שייראה מוזר.

הגדלת מכסה חריגה פירושה במקום 20% גידול טבעי (מעל 100 אברכים), אפשר לבקש 50% הגדלה חריגה.

תודה רבה על התשובות המפורטות, אפשר לשאול עוד:)

אין אפשרות לפתוח סניף במהלך שנת הכספים? כי סוגי לימוד בתוך סניף כן ניתן.
יש מחשבה רק לא יודעים אם זה ייצא בפועל השאלה על 4 סניפים כי הענין שרוצים לפצל ל 2 או 3 כתובות וזה עדין לא הוחלט רק שאני אחראית על מרכבה ורוצה להיות מכוסה מבחינה תקציבית.
במשרדי ממשלה אחרים יצא שפתחתי בקשות במרכבה על סכומים לא הגיוניים ולא הפריע לאף אחד

מכסות-הבנתי שזה האחוזים של הגדלת מכסה אבל לא כ"כ הבנתי מאיזה כמות סופרים את ההגדלה
לפי מה שהם רושמים זה מהמספר המירבי, מה הכוונה? החודש שבו קבלו הכי הרבה? מס ת.ז שעברו במהלך השנה? אשמח להבין

ושוב תודה רבה

• הוסף לסימניות
אין אפשרות.

אני יודע שזה לפי מס' האברכים הזכאים בחודש 12.

תודה על התשובות אבל זה תוקע אותי אז אני מנסה בכל אופן לראות שוב

אני מסתכלת בחוזר לא רשום בשום מקום ששלוחה זה רק ב 01.12 (בהנחה שכן פתחתי במרכבה בקשה)

כמו כן זה מה שרשום על הגדלה
לצורך השוואת מצבת התלמידים בין שנה לשנה עוקבת, יילקח בחשבון מספר התלמידים המירבי, שבגינו ניתנה תמיכה למוסד בשנת הכספים הקודמת.

התקשרתי לאגף לשאול, קבלתי תשובות לא עניניות, אולי אתקשר שוב

• הוסף לסימניות
קליטת תלמידים לשלוחה חדשה זה רק בינואר (כי הרי צריכים לעשות ביקורת לסניף חדש וזה לא אוטומטי, ולכן לא נותנים לקלוט לסניף חדש בתאריך אחר) א"א לרשום במאי או אח"כ (אא"כ היה שינוי גם בנושא זה).

לגבי הגדלה אולי היה שינוי, בעבר זה לפי המס' שהיה ב12, אולי אכן שינו למירבי בכל השנה כך שאם ב5 היה יותר זה יהיה לפי זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה