מידע שימושי הגשת דוחות שנתיים - לשנת 2024

• הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• Service_Pages_Income_tax_annual-report-2024_135-2024.pdf
    1.2 MB · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
אפשר להגיש את זה בפניות ולצרף
אבל אם כבר עדיף שפשוט תעשי דוח מקוון

• הוסף לסימניות
אם יש לי רווחי הון ממכירת קרן כספית, האם צריך לכתוב כמה רווחים היו לי בטופס 1301 עצמו, או רק בנספח רווחי הון 1322?

אני רואה שיש שדה לסכום המכירה, אבל לא לרווחים.

• הוסף לסימניות
עזרה במילוי טופס 1322
צירפתי את טופס 867. מבית ההשקעות ולא ממש הבנתי איזה נתונים אמורים להעביר ל1322 ולהיכן
בתודה מראש למסייע

קבצים מצורפים

• 1322 לשנת 2024 (1).pdf
    KB 408.7 · צפיות: 20
  • 867 אי בי אי.pdf
    KB 218.7 · צפיות: 58
  • הוסף לסימניות
הגשתי כבר במאי את טופס 1301 - ועדיין לא קיבלתי שומה,
פ״ש גוש דן
מתי אמורה להגיע שומה?
(יש לי גם החזר מס על קבלות)

• הוסף לסימניות
עוסק זעיר שפותח עסק האם באופן בטוח הוא לא יהיה מחיוב בהצהרת הון?

• הוסף לסימניות
לא, הם כתבו במפורש - שבעיקרון לא יהיו חייבים - אבל תוכל להיות דרישה ספציפית לעוסק ספציפי
כך שיכול להיות שיבקשו ויכול להיות שלא.
(כמו שיכולה להיות פתאום ביקורת על עוסק זעיר - כמו שקרה לנו)

• הוסף לסימניות
לא, הם כתבו במפורש - שבעיקרון לא יהיו חייבים - אבל תוכל להיות דרישה ספציפית לעוסק ספציפי
כך שיכול להיות שיבקשו ויכול להיות שלא.
(כמו שיכולה להיות פתאום ביקורת על עוסק זעיר - כמו שקרה לנו)
מה הם בודקים בביקורת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה