התייעצות הגשת דוח עוסק פטור 2019

• הוסף לסימניות
אני צריכה להגיש דו"ח לעסק שלי עוסק פטור ,והבנתי שיש אפשרות להגיש אותה באופן מקוון, אך אני נתקלת בקשיים יש למישהי הדרכה איך ממלאים את הדו"ח ,אני יודה לה מאד.

• הוסף לסימניות
לא פתחתי את העסק לפני פחות משנה.
והבנתי שלא צריך רואת חשבון.

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל עזרה מרשות המיסים בחינם למילוי הדוח ניתן ליצור קשר טלפוני עם מס הכנסה בעיר שלכם ויגידו לכם מתי תוכלו לבוא ויעזרו לכם למלא את הדוח
אפשר לטלפן לטל *4954

• הוסף לסימניות
לא פתחתי את העסק לפני פחות משנה.
והבנתי שלא צריך רואת חשבון.
זה לא שלא צריך

ניתן לעשות את התהליך בגדול גם לבד
אם יש ידע וניסיון

אבל תלוי בגודל העסק במורכבות שלו וכו

אני חושבת שבאתר של רשות המיסים יש הדרכה על התהליך.
או שתנסי למצוא מישהו שכבר עשה בעבר ויכול לתת לך הדרכה
אם זה לא ילך.
הייתי כן ממליצה לפנות לרוח שיתן לך הדרכה על התהליך ומה בידיוק צריך לעשות (ברור בכסף בכא זה העבודה שלו) ואחכ ישאר לך ידע לשנים
תשימי לב
הגשת דוחות למס הכנסה אינם צחוק
לפעמים מחוסר ידיעה משלמים אחכ ביוקר.(למרות שלרוב עוסק פטור לא ישלם מס בכא)

• הוסף לסימניות
זה לא שלא צריך

ניתן לעשות את התהליך בגדול גם לבד
אם יש ידע וניסיון

אבל תלוי בגודל העסק במורכבות שלו וכו

אני חושבת שבאתר של רשות המיסים יש הדרכה על התהליך.
או שתנסי למצוא מישהו שכבר עשה בעבר ויכול לתת לך הדרכה
אם זה לא ילך.
הייתי כן ממליצה לפנות לרוח שיתן לך הדרכה על התהליך ומה בידיוק צריך לעשות (ברור בכסף בכא זה העבודה שלו) ואחכ ישאר לך ידע לשנים
תשימי לב
הגשת דוחות למס הכנסה אינם צחוק
לפעמים מחוסר ידיעה משלמים אחכ ביוקר.(למרות שלרוב עוסק פטור לא ישלם מס בכא)
אשמח להמלצה מנסיון על מישהי ממודיעין עילית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה