הגשת דוח 2021 באופן עצמאי

• הוסף לסימניות
כחלק מניסיון לצמצם את המינוס הענק שלנו
אני רוצה לדווח לבד על העוסק פטור שלי ב2021
בלי ברו"ח הקבועה שהיתה עד כה

זה מסובך מידי?
יש טיפים חשובים שכדאי לדעת?
אולי קישורים ?

כל מידע יעזור לי!!!

• הוסף לסימניות

פרסמתי שבקרוב מתארגנת קבוצה להדרכה בסיסית בזום למי שמעוניין - תוכלו לקבל הרבה ידע בנושא אולי זה יעזור לכם לקבל החלטה

• הוסף לסימניות

פרסמתי שבקרוב מתארגנת קבוצה להדרכה בסיסית בזום למי שמעוניין - תוכלו לקבל הרבה ידע בנושא אולי זה יעזור לכם לקבל החלטה
הבנתי שההדרכה קשורה לביקורת
האם היא קשורה גם להגשת דוחות?

בכל מקרה אשמח מאד להשתתף אבל אין לי זום יש עוד אופציה?

• הוסף לסימניות
יש הרבה דברים שצריך לבדוק לפני שמגישים
ביטוח לאומי למשל......
זיכויים ממס מס הכנסה שלילי ...

• הוסף לסימניות
בהדררה נדבר על כל מה שקשור להתנהלות העסק מול הרשויות ואיך זה ישפיע, מע"מ מס הכנסה וביטוח לאומי.
לכן זה יתן מענה להשלכות הקשורות בהגשת הדוח השנתי למס הכנסה.

תשלחו למייל A5703031 בג'ימייל תרשמו בנושא "הדרכה בסיסית בזום" תציינו שאין לכם זום כנראה שיהי' פתרון לזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה