- הוסף לסימניות
תבררי מה קורה בכוללים (כן כן הליטאיים) בעניין מסכות, עצוב.השמירה הרגילה שננקטה עד כה: קרי, מסכות, הימנעות ממפגשים משפחתיים ושמירה על 2 מטר לא מוכיחה את עצמה.
ואגב ברור שעכשיו בתחלואה כזאת מטורפת המסכות לא מצליחות למנוע.
תבררי מה קורה בכוללים (כן כן הליטאיים) בעניין מסכות, עצוב.השמירה הרגילה שננקטה עד כה: קרי, מסכות, הימנעות ממפגשים משפחתיים ושמירה על 2 מטר לא מוכיחה את עצמה.
אני מכירה חיידר ליטאי שמתיר לאחים של ילד מבודד (שאמורים להיות בבידוד משפחתי כי הם לא נשמרים ממנו) להגיע חופשי ללימודים. טרי מהשבועתבררי מה קורה בכוללים (כן כן הליטאיים) בעניין מסכות.
כנ"ל.אני מכירה חיידר ליטאי שמתיר לאחים של ילד מבודד (שאמורים להיות בבידוד משפחתי כי הם לא נשמרים ממנו) להגיע חופשי ללימודים. טרי מהשבוע![]()
זה עדיין החיידרים המחמירים.אני מכירה חיידר ליטאי שמתיר לאחים של ילד מבודד (שאמורים להיות בבידוד משפחתי כי הם לא נשמרים ממנו) להגיע חופשי ללימודים. טרי מהשבוע![]()
זה עדיין המחמירים, יש מקומות שהמאומתים מגיעים עם מסכה...זה עדיין החיידרים המחמירים.
יש חיידרים שכבר לא מכניסים לבידוד כשהרבה או אחד הילדים בכיתה חיובי.
מהמיינסטרים.
[כשבהתחלה סגרו חיידר שלם בגלל 2 כיתות.]
זה בטח אלו שבהתחלה כבר לא שמרו.זה עדיין המחמירים, יש מקומות שהמאומתים מגיעים עם מסכה...
האנשים שאני מכירה שמרו באותו אופן שהם שמרו בד"כ.ייתכן שזאת גם המוטציה,
אבל ברור שהציבור פחות שומר
מנסה להתבטא בעדינות
אולי...אבל יש כאלו שעדיין שומרים (אנחנו למשל)
אולי צריך לפתוח אשכול עידוד לשומרים האחרונים כמו שהיה כאן בסוכות...
ויש מקומות שצועקים על מי שנבדק ונמצא חיובי למה נבדקזה עדיין המחמירים, יש מקומות שהמאומתים מגיעים עם מסכה...
תבררי מה קורה בכוללים (כן כן הליטאיים) בעניין מסכות, עצוב.
ואגב ברור שעכשיו בתחלואה כזאת מטורפת המסכות לא מצליחות למנוע.
גם אני מכירה (למשל בעלימכירה מקרוב הרבה מאד אברכי כולל ליטאיים, לא מסירים את המסכה מהפנים.
יש אנשים שנראה שהמכסה כבר מושתלת להם בפנים.
זה עצובזה עדיין המחמירים, יש מקומות שהמאומתים מגיעים עם מסכה...
זאת פשוט עובדה.ממש לא חושבת שאנשים שומרים פחות.
פשוט לא הבנת שנושא האשכול (בכל אופן אצל חלק המגיבים) הוא למצוא פגמים בחיסון,אני לא מבינה את נושא האשכול.
ברור, שלפני 10 ימים מחלוף קבלת המנה הראשונה אין הבדל למחוסן לזה שאינו.
אחר כך מתחילים עם 60% הגנה ואחרי שבוע-10 ימים מהמנה השניה מגיעים להגנה המלאה של החיסון.
קצת גלשו מנושא האשכול.
בכל מקרה , לענין האשכול עצמו.
נכון להערב שמעתי על 4 מקרים של אנשים שהתחסנו בתחילת השבוע .
לקראת סוף השבוע פיתחו תסמינים.
במוצ"ש קבלו 4 תשובות חיוביות.
כל אחד יכול לתת איזו פרשנות שהוא רוצה......................
אין הנחיה כזאת.ובקשר להדבקות ההמוניות, אני חושבת שזה בגלל ההנחיה של משרד הבריאות שמי שהיה עם מסכה לא יכנס לבידוד...
בטוחה?אין הנחיה כזאת.
הנושאים החמים