קורונה הדבקה אחרי חיסון

מצב
הנושא נעול.
רק מזכיר שבפעם האחרונה שבה הייתה הדבקה מטורפת בציבור החרדי אכן פתחו את כל מוסדות החינוך, והתחלואה באמת ירדה בתלילות עצומה.
שנמשכה עוד חודשיים אחרי אותה פתיחה בלתי מבוקרת.
לא יודע חשבונות שמים, אבל כל בר דעת מבין שירידת תחלואה לאחר פתיחת המוסדות - שנעשתה בהוראת גדו"י - היתה בגדר נס.
ויתכן לומר, שכל עוד נזהרו בכל המקומות האחרים חוץ מבמוסדות, היתה ס"ד מיוחדת למנוע הדבקה שם, אבל ברגע שהתחלנו להרגיש ש"ניצחנו את הקורונה", והנה אצל החרדים התחלואה הכי נמוכה, והתחלנו להסתובב כמו טווסים ללא מסכות, ולקיים חתונות שאין בהם כמעט זכר לקורונה, ובהמשך מפגשי חנוכה כנ"ל - הנס כבר לא "עבד"...

או שמא הקורונה היא לא באמת הסיפור אלא הריחוק שלנו מאלוקינו ,המסר עדיין לא עבר מספיק. אז היא עדיין פה

את זה תשאל ותשאיר לרבנים....
אגב גדולי ישראל אמרו להלשין על אחד שלא מקיים את הנחיות מישרד הבריאות
א. אם אפשר שמות בבקשה, "גדולי ישראל" זה משהו כוללני,
ב. אפשר לספור על האצבעות כמה אנשים קיימו את הנחיות משרד הבריאות במלואן, (הכוונה כמובן ל'עמך' ולא לזקנים שבסיכון שלא יוצאים מהבית)
להזכירכם, אין אחד שהשתתף בחודשים האחרונים בחתונה, ולא עבר על ההנחיות, (עוד לא שמענו על חתונה עם 20 משתתפים בדיוק! קפסולות של 20, 20 זה לא חוקי)
כל מנין בבית-כנסת עם מעל עשרה מתפללים - עברו על ההנחיות,
כל מנין במקום פתוח עם מעל עשרים עברו על ההנחיות,
כל לקוחה שנכנסה לחנות עם מעל 4 לקוחות עברה על ההנחיות,
כל מי שנסע באוטובוס עם מעל 50% תפוסה בשבוע האחרון, עבר על ההנחיות,
כל מי שלא הסתגר החל מיום ראשון האחרון בשעה 17:00 בדיוק, עבר על ההנחיות,
כל מי שהפסיק לחטות ידיו עם אלכוהג'ל בתדירות, עבר על ההנחיות,
ועוד ועוד
הדברים גם מתועדים מרבנים מכל החוגים, שגם אם הם משגיחים, והם משגיחים, הם לא נצמדים להנחיות משרד הבריאות במלואן.

המגיפה בזו מעל כל ככל הגיוני(רבים שנזהרו מאד ונדבקו, ועוד ועוד) חיזוק בתפילה למשל חשוב הרבה יותר כהשתדלות מההקפדה על המסיכה (וצריך כמובן מסיכה)

האם יש היתר מרב כלשהו לשקר בחקירה ולסייע להתפרצות הנגיף?
הם לא רוצים להלחם בתורה, יש כולל עם אברכים חולים, הם רוצים שהם יפסיקו להדביק שם.
אסביר למה לדעתי, למרות שאני באופן כללי מסכים עם הגישה שלך, עדיין לא צריך ואפי' אסור לדווח למשרד הבריאות כל דבר.
הרבה רבנים, [לדעתי רוב, אם מצרפים את אלו שסבורים שבכלל אי"צ בבידוד], מקילים בחובת הבידוד יותר מהוראות משה"ב. (לפעמים גם מחמירים במצבים מסוימים, אבל זה לא נוגע לנושא). לדוגמא - הרב שאנחנו שואלים מורה להבדק (במקרה של חשיפה לחולה) שבוע לאחר החשיפה, ובמידה והתוצאה שלילית אפשר לצאת. (לפני שיתנפלו פה, אסביר את הרציונל: רמת הסיכוי שהדגירה תארך יותר משבוע באופן שתצא תוצאה שלילית, היא קלושה. ובספק ברמה כזו שמא ואולי יגרום נזק, ובפרט שהוא ממשיך להזהר עם מסכה וכד' שלא לגרום את אותו נזק, בנ"א לא חייב לסגור את עצמו בבידוד).
כעת, בהנחה שאינני חייב לעשות יותר מזה, אם החולה היה מדווח על כך שנחשפתי אליו, היה גורם לי נזק. וזה אולי אף בגדר "מסירה לערכאות".
מילא אם מדובר בפורע כל גבול, מכחיש קורונה שאין לו עכבות להדביק ככל העולה על רוחו, אני מבין שחובה לעצור אותו גם ע"י דיווח. או כזה שאילולא הדיווח לא ידע מכך (למשל - הלכת לביקור בבית חולים לדוגמא, מקום שאינך מכיר את האנשים שם, בלי הודעה למשה"ב לא תוכל להגיע לאנשים ולהודיע להם,. אבל אם ישנה אפשרות להביא לידיעת הנדבקים האפשריים, ומדובר שאנשים נורמטיבים שיעשו את המוטל עליהם על פי דין, (גם אם הרב שלך, או אתה, חושב שהדין קצת שונה ממה שחושב הרב שלהם...) למה צריך לערב את משה"ב?

אגב גדולי ישראל אמרו להלשין על אחד שלא מקיים את הנחיות מישרד הבריאות
מצ"ב תשובה של הרב סילמן שליט"א מכאן
1609635284924.png

לו נכנס לגבולות הזמן של ההגדרה
ולכך שאותם גדולים הורו אחר כך לפתוח מוסדות לימוד וכוללים נגד אי אלו הנחיות..

אבל לא מדובר על מי שלא מקיים את ההנחיות.
מדובר על לפקח עליו שיקיים למרות שלא ידוע עליו שהוא מפר
מי שלא מקיים את הנחיות פרושו אחד שלא שומר מרחק 2 מטר ושלא שם מסכה וכו.......זה היתה כוונתי.......
לגבי מוסדות לימוד ברגע שיוצאת הנחייה כזאת או אחרת ממישרד הבריאות שצריך לסגור בתי כנסת,מוסדות חינוך וכו בבמילה חדדשה כל הנחייה חדשה שיוצאת שמים את זה על שולחן גדולי ישראל והם כבר מחליטים כל מה שנותר הוא להוציא הוראה לאנחנו הקטנים שבדור............ולפי זה לפעול.......
לגבי הלשנה כן הרב זילברשטיין בזמנו אמר והרב חיים קנייבסקי שצריך להלשין כל אותם אילו שלא שמים מסכה.........

א. אם אפשר שמות בבקשה, "גדולי ישראל" זה משהו כוללני,
ב. אפשר לספור על האצבעות כמה אנשים קיימו את הנחיות משרד הבריאות במלואן, (הכוונה כמובן ל'עמך' ולא לזקנים שבסיכון שלא יוצאים מהבית)
להזכירכם, אין אחד שהשתתף בחודשים האחרונים בחתונה, ולא עבר על ההנחיות, (עוד לא שמענו על חתונה עם 20 משתתפים בדיוק! קפסולות של 20, 20 זה לא חוקי)
כל מנין בבית-כנסת עם מעל עשרה מתפללים - עברו על ההנחיות,
כל מנין במקום פתוח עם מעל עשרים עברו על ההנחיות,
כל לקוחה שנכנסה לחנות עם מעל 4 לקוחות עברה על ההנחיות,
כל מי שנסע באוטובוס עם מעל 50% תפוסה בשבוע האחרון, עבר על ההנחיות,
כל מי שלא הסתגר החל מיום ראשון האחרון בשעה 17:00 בדיוק, עבר על ההנחיות,
כל מי שהפסיק לחטות ידיו עם אלכוהג'ל בתדירות, עבר על ההנחיות,
ועוד ועוד
הדברים גם מתועדים מרבנים מכל החוגים, שגם אם הם משגיחים, והם משגיחים, הם לא נצמדים להנחיות משרד הבריאות במלואן.

מי שלא מקיים את הנחיות פרושו אחד שלא שומר מרחק 2 מטר ושלא שם מסכה וכו.......זה היתה כוונתי.......
לגבי מוסדות לימוד ברגע שיוצאת הנחייה כזאת או אחרת ממישרד הבריאות שצריך לסגור בתי כנסת,מוסדות חינוך וכו בבמילה חדדשה כל הנחייה חדשה שיוצאת שמים את זה על שולחן גדולי ישראל והם כבר מחליטים כל מה שנותר הוא להוציא הוראה לאנחנו הקטנים שבדור............ולפי זה לפעול.......
לגבי הלשנה כן הרב זילברשטיין בזמנו אמר והרב חיים קנייבסקי שצריך להלשין כל אותם אילו שלא שמים מסכה.........

זה לא מוזר

זה לא מוזר לתלות את זה בחיסון אם באשכול הזה בתחילתו טענו הטוענים שהחיסון לא מורכב מהנגיף בעצמו? אז איך למען ד' הם יתגלו חיוביים???? הרי הנגיף לא נמצא בחיסון!!!!!
מי שבאמת רוצה להבין מבין, ומי שלא רוצה להבין או מפחד להבין, לא מבין, אלא ממציא דברים. הרי הנייר (וחלק מהקהל) סובל הכל

בקיצור, אפשר לסכם את הגלים הנוכחיים במשפט אחד:
רצו להראות כמה גרוע זה יכול להיות....!

בתור אחת שבדכ כן מחסנת
הפעם יש לי המון מה להגיד!
החיסון הוא מוות תזכרו!
רופאים מכל העולם מוסרטים כשהם מספרים על הרעל שיש בחיסון.
אני יודעת שיש המון שמנסים להשתיק את הרופאים האלה.
ראו הוזהרתם!
רק אמרתי מה שיש לי כי חובה על אדם להזהיר את חברו...
בתור אחד שעשה בירור מקיף, עם רופאים מאד בכירים בארה"ב, החיסון בטוח ונרמלי, קצת חדשני, אבל לא מסוכן, וודאי לא 'מוות'

זה תצטרך לבקש מחברת פייזר הנחמדת לא ממני.
רק שהיא לא תתן לך
כי חברת פייזר ידועה כבר בתור חברה שרימתה כמה פעמים ונתבעה על סכומי עתק.
היא לא פעם ולא פעמיים הכניסה חומרים מסוימים לחיסונים שלה.
ולא כאן המקום לפרט מה.
אגב החברה שייכת לביל גייטס.
אני לא מתכוונת להתווכח
רק רציתי לעזור.זהו.
אצלי יש המון חומר
כולל סרטון של רופאים מרחבי העולם שמספרים איזה מסוכן החיסון
רק את חלק מהם פיטרו ממקום העבודה בגלל שהעיזו לגלות את זה...
את אותם רופאים פיטרו כי הם מתנגדים כרוניים לכל חיסון שלא יהיה, ומאמינים בכל מיני אמונות טפילות.
גם אני לא הייתי מחזיק אנשים קונספרטיביים.
אלפי אנשים ברחבי הארץ והעולם ניצלו בעקבות תרופות רבות של פייזר.

בכל יום מתים בישראל בממוצע כ 175 איש ללא קשר לקורונה.
רובם אנשים מבוגרים.
מבחינה סטטיסטית היו צריכים למות יותר מאחד או שניים במהלך הימים הראשונים לחיסון.

נכתב ע"י post: 8756784:
מתוך מליוני חיסונים, מחפשים בכח בכל העולם ומוצאים בקושי חמישה נפטרים,
סטטיסטית, לעלות על אוטובוס זה דבר הרבה יותר מסוכן.

בתור אחת שבדכ כן מחסנת
הפעם יש לי המון מה להגיד!
החיסון הוא מוות תזכרו!
רופאים מכל העולם מוסרטים כשהם מספרים על הרעל שיש בחיסון.
אני יודעת שיש המון שמנסים להשתיק את הרופאים האלה.
ראו הוזהרתם!
רק אמרתי מה שיש לי כי חובה על אדם להזהיר את חברו...
אני בטוחה שזה פחות מסוכן לגלאי ה60 פלוס(פוריות וכו)
כרגע כל מי שעובר אותו הוא לא בגדר סכנה........
תמיד יהיו את האילו שיעקפו את הכללים....
שיגידו שכל האוכולוסיה מוכנה להיתחסן אז אני בטוחה שיצא כמה רופאים נגד החיסון......
אגב כל גדולי ישראל אמרו להיתחסן......
עם יש לך ספקות תשאלי בעצמיך את השאלות ותודיעי לי מה התשובה שקיבלת............
זה כמו שהרב חיים קנייבסקי אמר להשאיר את התלמודי תורה פתוחיים וזה היה נגד כל התחזיות וכולם ראו שזה הוכיח את עצמו

רשימת השקרנים שמרמים את העולם:
מאות רבנים, גדולי ישראל, עסקנים רפואיים.
200 ממשלות
200 משרדי בריאות
מליון רופאים
מליון אחיות
10,000 בתי חולים
אלפי קופות חולים
ואחרון חביב: ביל גייטס שמנצח על כל המקהלה הזו.

ומי הם אנשי האמת שיודעים הכל?
פלוני
אלמוני
פלמוני (מוקלט בקולו האמיתי!!)
אנונימי (בעל תואר ד"ר למיקרו-פסיכופתיה).

נערך לאחרונה ב:
ממש לא נכון
ואגב יש לי רשימה ענקית של רבנים שלא מרשים
כל אחד ישאל את הרב שלו.........
ואגב עם הרב שלך אמר לא להיתחסן אני לא חושבת שכאן זה המקום להגיד שזה בגדר מוות וכו......
אלא להגיד שהרב שלך אמר לא להיתחסן............(ואני יודעת שיש רבנים שאמרו שלא)
אני יודעת שהחיסון זה סכנה בשביל פוריות אבל אני יעשה מה שהרב שלי אמר.............
מכאן ולהפיץ הודעה פייק נוז .......

בינתיים תופעות הלואי מהוות אחוז יותר מידי גבוה מסך המתחסנים
נכון להיום 650000 התחסנו ומשרד הבריאות מדווח על 650 תלונות על תופעות לוואי שונות
אני מכירה ארבעה אנשים שחוו תופעות לוואי ולא דיווחו כך שאחוז תופעות לוואי גבוה בהרבה מהמדווח
איזה תופעות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.
למעלה