https://www.prog.co.il/threads/הדבקה-פעם-שנייה.641974/#post-8894504מכירים אדם שנדבק פעם שנייה בתוך ה -3 החודשים הראשונים?
את יודעת אם יש סיכוי שמחלים שנחשף לחולה קשה ולא נדבק. אבל שנחשף לחולה קל ידבק?האמת-
ראיתי את השאלה
אבל כבר אין לי כח להתעמת עם המכחישים....
אז העדפתי לא להגיב
אבל אם כבר תייגת אותי-
בעלי ובני חלו באזור תשעה באב.
בסוף סוכות, בעלי קיבל מחדש את כל התסמינים. כולל חום. שיעול. גרוע מבפעם הראשונה. קשה יותר.
אני והבנות לא יצאנו מהבית.
כך שלא היה לנו שום מקור הדבקה, מלבדו.
שלושה ימים אחרי שהוא התחיל עם זה פתחנו אנחנו תסמינים ויצאנו חיוביות.
גיסי חלה באזור פסח.
ולפני שבועיים סיים עם קורונה פעם שניה.
זה במשפחתי הקרובה.
ואני מכירה עוד לא ממשפחתי הקרובה, אלא אנשים סביב, בבית הכנסת שלנו [2 אנשים], נערה שגרה קרוב אלי, ועוד כמה.
אבל כאמור.
אין לי עוד כח להתעמת עם המכחישים.
כן אומר ששמעתי מרופאים בעין כרם שהם בהחלט נתקלים בחולים חוזרים.
במשרד הבריאות שוקלים מחדש את הפטור מבידוד למחלימים ומתחסנים, בעקבות מקרים של הדבקה של מחלימים ומחוסנים, בדגש על הווריאנטים. נשקלת האפשרות לחייב אותם בדיקה ובידוד עד לתוצאה, או לחייב בידוד כמו מי שלא מחוסן.ומשרד הבריאות ממשיך להוציא תעודת מחלים עם תוקף בלתי מוגבל שפוטר מבידוד?
הזוי.
אין קשר בין רמת החוליאת יודעת אם יש סיכוי שמחלים שנחשף לחולה קשה ולא נדבק. אבל שנחשף לחולה קל ידבק?
בסיפור 1 עבר יותר מחצי שנה
באזור תשעה באב.
חודשיים וחצי.בסוף סוכות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים