עזרה הדבקת טפטים - איפה קונים את השפכטל שמסייע להדבקת הטפטים?

• פותח הנושא TKTK
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
משתפת: הזמנתי את הטפט הזה מאלי אקספרס:https://he.aliexpress.com/item/Mode...-For-Wall-Living-room-Bedroom/1380481671.html

והוא ממש יפה!!!

עכשיו אני צריכה להדביק אותו, :)
הבנתי שיש מוט פלסטיק גומי סוג של שפכטל שעוזר להדביק את הטפט כדי למנוע היווצרות בועות...
איפה משיגים את זה? או שאפילו יש למשהו למכור לי אשמח מאוד...

תודה מראש!!!!

• הוסף לסימניות
במודיעין עילית מישהו יודע איפה ניתן להשיג?

• הוסף לסימניות
אני קניתי בטמבור רגיל מתחת לבית,
תבקשי דבק טפטים, אמור לעלות באזור ה-18 שקל.
חתחתי עם סכין יפנית רגילה ומרחתי את הדבק עם מברשת צבע רגילה.
יצא מושלם!
אל תקני דרך האתר הזה, סתם עושה עליך קופה....

• הוסף לסימניות
אני הדבקתי לפני פסח בדיוק את הטפט הזה.
קניתי אבקה להדבקת טפטים, עלה 18 ש"ח בטמבור.
מרחתי את הדבק עם מברשת פשוטה והצמדתי עם כרטיס מגנטי כלשהו שאני לא צריכה.
ממש לא מסובך...

• הוסף לסימניות
איך יודעים לבחור טפט מומלץ לחדר ילדים?
שיהיה משהו איכותי ורחיץ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה