- הוסף לסימניות
מדובר בגליל נייר שאין לו דבק אלא יש ליצר דבק מאבקה קנויה, למרוח על הקיר לפי הוראות יצרן ויעלה להדביק.....נכתב ע"י ks;1415305:מקווה שאני מבין לאיזה סוג טפט אתם מתכוונים.
חומרים: ספרי חלונות ממולא במים, כרטיס אשראי, סכין יפני, פלס, סכין יפני עם ידית (לא זוכר מה-שמו) לקילוף מדבקות.
1. משפריצים מים על המשטח עם ספרי של חלונות (אפשר גם את החומר של החלונות)
2. פותחים את הטפט מהקצה ומדביקים על המים, המים לא נותנים לדבק להדבק וכך אפשר להזיז את הטפט ולדייק.
3. מכוונים מדויק.
4. לוקחים כרטיס מגנטי כמו כרטיס אשראי וכדו' ובתנועות של גריפה מהאמצע - מוציאים את המים והטפט נצמד לקיר.
בתקווה שאהיה לעזר ולא לנזקאז קחו את כל האזהרות כפי שמופיע בתחילת מדור פטנט רשום ותצמידו לכאן
![]()
נכתב ע"י ks;1415305:מקווה שאני מבין לאיזה סוג טפט אתם מתכוונים.
חומרים: ספרי חלונות ממולא במים, כרטיס אשראי, סכין יפני, פלס, סכין יפני עם ידית (לא זוכר מה-שמו) לקילוף מדבקות.
1. משפריצים מים על המשטח עם ספרי של חלונות (אפשר גם את החומר של החלונות)
2. פותחים את הטפט מהקצה ומדביקים על המים, המים לא נותנים לדבק להדבק וכך אפשר להזיז את הטפט ולדייק.
3. מכוונים מדויק.
4. לוקחים כרטיס מגנטי כמו כרטיס אשראי וכדו' ובתנועות של גריפה מהאמצע - מוציאים את המים והטפט נצמד לקיר.
בתקווה שאהיה לעזר ולא לנזקאז קחו את כל האזהרות כפי שמופיע בתחילת מדור פטנט רשום ותצמידו לכאן
![]()
נכתב ע"י קולות;1415879:אני הדבקתי טפט לבד לחצי קיר,
אודה-היה קשה מאד!!יש לי הרטה שמלווה את ההדבקה...
מידי פעם היתה איזו חתיכה שנמתחה מעט ויצרה גלים,ונאלצנו להיאבק איתה
אך בסוף התוצאה מרשימה כ"כ!!!
וחסכתי 250 ש"ח
מצ"ב תמונה של הקיר לפני ואחרי
נכתב ע"י שיר76;1648197:אני לא מבינה - בשביל לקנות טפט צריך ליסוע כ"כ רחוק??
אין משהו בירושלים? אני מחפשת טפט באורך 3 מ' ורוחב חצי מ' בערך...
איפה אני יכולה להשיג אבל בסביבות -70-50 ש"ח?
אודה למי שיכול לעזור...
נכתב ע"י ביקי;1648239:ר. ב. איזה יופי! כל הכבוד
איך הצלחת כל כך לדייק את החיתוך סביב החלון בסיומות?
נכתב ע"י ר.ב.;1648749:תודה...
סביב החלון חתכתי עם סכין יפנית כמעט עד הקצה ואז בעזרת כרטיס מגנטי דחפתי עמוק וגרמתי למסגרת החלון מעט לעלות ומיד לרדת וללחוץ על הטפט.
סביב מתג החשמל כנ"ל.
אחרי גמר הסיומות מרחתי שוב מדבק הטפטים סביב מסגרת החלון כדי לחזק את הקצוות שלא יפתחו בהמשך. בכללי זה ממש רץ!
ממליצה מאד לכל הרוצות להשתדרג במחיר אפסי!
נכתב ע"י חן שיין;1648763:יש לך לינק לטפט שקנית ב20$?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים