עיצוב הדבקת לוחות פולימר לארון כניסה לבית מפורמייקה

• הוסף לסימניות
יש לי ארון כניסה לבית אלכסוני מתחת מדרגות לקומה השניה ..
עשינו ארון מפורמיקה פשוטה
חשבתי להדביק לוחות פולימר של עץ מחורץ לשדרוג ..
האם מומלץ ?

• הוסף לסימניות
מומלץ ומשדרג בהחלט,
אם חזיתות הארון בקו 0 עם הקיר, לוחות הפולימר יבלטו החוצה ב2 ס"מ
אולי תשקלי לחפות את כל הקיר של אזור הארון למראה יותר אסתטי.

• הוסף לסימניות
מאוד משדרג רק תבדקי לפני הביצוע שאפשר לפתוח את הדלתות של הארון
בגלל שזה בולט זה יכול להפריע לפתיחת הדלתות
ואול תבחרי משהו שהכי פחות בולט

• הוסף לסימניות
יש למישהו תמונה של כזה דבר?
כמו כן אשמח לדעת אם מישהו הדביק מסגרת פולימר על ארון פורמיקה, אם זה יוצא טבעי או שזה רחוק מלהראות צבע בתנור או דלת פולימרית שלמה?
אני מנסה בכל הדרכים "לקשט" את הפורמיקה , כי מבחינת עמידות אני מעדיפה אותה

• הוסף לסימניות
אם את מב"ב -
יש ברחוב דמשק אליעזר חנות חיפוים ושם תוכלי להתרשם מחיפוי ארון בלוח פולימר

• הוסף לסימניות
אם את מב"ב -
יש ברחוב דמשק אליעזר חנות חיפוים ושם תוכלי להתרשם מחיפוי ארון בלוח פולימר
אני מאשדוד.
אולי בכ"ז למישהו יש תמונה?
האם זה בכלל מציאותי? אני לא מתכוונת לחיפוי של כל הארון אלא רק להוסיף מסגרות למשל, ושיראה טבעי כמובן

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת אם מישהו הדביק מסגרת פולימר על ארון פורמיקה, אם זה יוצא טבעי או שזה רחוק מלהראות צבע בתנור או דלת פולימרית שלמה?
אני מנסה בכל הדרכים "לקשט" את הפורמיקה , כי מבחינת עמידות אני מעדיפה אותה
@Miller

• הוסף לסימניות
יש לי ארון כניסה לבית אלכסוני מתחת מדרגות לקומה השניה ..
עשינו ארון מפורמיקה פשוטה
חשבתי להדביק לוחות פולימר של עץ מחורץ לשדרוג ..
האם מומלץ ?
יש לך תמונה של הארון?
אני גם מתעניינת בביצוע ארון כזה, בנישות שיש לי בבית.
מתענינת האם בנית ארון בתוך הקיר? או שהקירות הם בעצם הדפנות של הארון והוספת דלתות על הקיר? (מקווה שאני ברורה...)
אשמח אם תוכלי להעלות תמונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה