דרוש מידע הדבקת שבב של הת.ז. אם נפרד?

• הוסף לסימניות
רציתי לשאול,
השבב (צ'יפ) בתעודת זהות הביומטרי שלי הולך להיפרד האם מומלץ להפריד ולהדביק עם דבק 2 שניות או שזה יהרוס את השבב?
או שיש למישהו פתרון אחר?

• הוסף לסימניות
אני הדבקתי גם וככה אני מסתובב כבר שלוש שנים ואף אחד לא אמר לי מילה

• הוסף לסימניות
למה מיועד השבב הזה באמת? לשדה תעופה?
והסיסמא שקיבלתי עם הת.ז. ?? סתם אני שומר אותה שנים.

• הוסף לסימניות
דבק 3 שניות עלול בהחלט לקלקל את היישום שלו, אפשר להניח מעט סלוטייפ מעל.

• הוסף לסימניות
הצ'יפ נופל? ומה עם החוטים שאמורים להיות מחוברים אליו?

(או שזה שונה מרב קו, כי אני בדיוק באמצע ניסוי עכשיו, להוריד את הצ'יפ של הרב קו שלי ולעטוף אותו באיפוקסי עם חוטי הנחושת שסביב הכרטיס לצורה של טבעת, וככה לתקף.
אולי זה יעבוד...)

• הוסף לסימניות
כי אני בדיוק באמצע ניסוי עכשיו, להוריד את הצ'יפ של הרב קו שלי ולעטוף אותו באיפוקסי עם חוטי הנחושת שסביב הכרטיס לצורה של טבעת, וככה לתקף
אם זה יעבוד - תעדכני, (אני גם מתעניין בנושא).

• הוסף לסימניות
גם לי נפל
דבק שלוש שניות יכול להרוס

אבל אל דאגה מצאתי פתרון מוצלח
ממליצה לכל אחד לעשות את זה עוד לפני שזה מתחיל להתנתק כדי לא לאבד את הצ׳יפ
מסובבים דבק סלוטייפ שקוף סביב לכרטיס יחד עם הצ׳יפ

• הוסף לסימניות
(או שזה שונה מרב קו, כי אני בדיוק באמצע ניסוי עכשיו, להוריד את הצ'יפ של הרב קו שלי ולעטוף אותו באיפוקסי עם חוטי הנחושת שסביב הכרטיס לצורה של טבעת, וככה לתקף.
אולי זה יעבוד...)
אחי הכניס לפני כמה שנים את הצ'יפ של הרב קו למשהו, זה עבד מעולה
החיסרון הוא שאח"כ יש בעיה להטעין את הרב קו מהמחשב (אפשר רק בטלפון או במכשירים של רב קו אונליין וכו')
וקצת תהיות של הפקחים

• הוסף לסימניות
נפל לי הצ'יפ של התז ואחד הילדים גם גזר עם מספריים חלק מהתז - לפני תקופה כבר.

לפני כחצי שנה הנפקתי דרך האתר תז חדש ועדיין לא הגיע אליי. שלחתי להם גם מייל ולא קיבלתי תגובה.

מישהו יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
בעיה מוכרת של נפילת הצ'יפ.

ואגב הייתי במשרד הפנים להנפקה של תז חדשה אחרי נפילת הצ'יפ והפקיד אמר שלא צריך לשלם עבור חידוש.

• הוסף לסימניות
בעיה מוכרת של נפילת הצ'יפ.

ואגב הייתי במשרד הפנים להנפקה של תז חדשה אחרי נפילת הצ'יפ והפקיד אמר שלא צריך לשלם עבור חידוש.
ידוע לך מה קורה אם מזמינים דרך האתר
גם שם אין צורך לשלם?

• הוסף לסימניות
אחי הכניס לפני כמה שנים את הצ'יפ של הרב קו למשהו, זה עבד מעולה
החיסרון הוא שאח"כ יש בעיה להטעין את הרב קו מהמחשב (אפשר רק בטלפון או במכשירים של רב קו אונליין וכו')
וקצת תהיות של הפקחים
רק את הצ'יפ? בלי החוטים?
ובקשר להטענה- יש לי חופשי שנתי...

• הוסף לסימניות
רק את הצ'יפ? בלי החוטים?
לא זוכרת (האמת שלא מספיק התעניינתי בזה...)
אני רק יודעת שהוא הכניס אותו לגרעין של משהו:sick:
עכשיו עולה לי השערה שהחוטים (לא ידעתי שהם קיימים) הם אולי כדי שהרב קו יתקף גם אם לא מניחים את הצ'יפ עצמו אלא את הצד שרחוק ממנו

• הוסף לסימניות
ובגלל שאני די מסופק אם הניסוי המדובר יכול להצליח אני מציע שתעשי אותו על רב קו אנונימי ריק.
אם הוא יצליח - תוכלי לעשות אותו גם על הרב קו המוטען, וכמובן תעדכני אותנו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה