הקוטב הצפוני
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אפשר פירוט איך הדברתם?אנחנו אותו דבר
היה סיוטטט וניסינו המון דברים, וב"ה ותודה לה' בלי סוף, כבר תקופה ארוכה ששקט, עשינו את ההדברה של ההוא ממודיעין עילית.
אפשר פירוט איך הדברתם?אנחנו אותו דבר
היה סיוטטט וניסינו המון דברים, וב"ה ותודה לה' בלי סוף, כבר תקופה ארוכה ששקט, עשינו את ההדברה של ההוא ממודיעין עילית.
זה היה לפני יותר משנתיים, לא ממש זוכרתאפשר פירוט איך הדברתם?
לא נראה לי כדאי להדביר בארגזים עצמם@הלכה
@שמולי
@קוויק
@אוריגמי
@B&B
דחוף!!!
בבקשה תגיבו!!!
אנחנו בעז"ה עוברים היום דירה,
ריססתי את הדירה החדשה,
(מקווה שעשיתי מה שצריך, הדף של ההוראות היה לא כ"כ מובן...)
תכננתי להדביר בתוך הארגזים , כלי מטבח וכו לפני שנעבור, אבל החומר הזה לא יבש.
מה עושים?
מלחיץ אותי להעביר ככה הכל נגוע...
(לא שבטוח שהדירה החדשה לא נגועה)
\
מה דעתכם???
@אוריגמילא נראה לי כדאי להדביר בארגזים עצמם
אנחנו ריססנו את כל הארונות לפי ההוראות לפני שפרקנו לתוכם. ואז ממילא זה אמור לדביר את הכל.
אחרי שתסיימו לפרק את הארגזים אפשר לרסס שוב במקומות שנראה לכם שעבר הרבה זמן מאז הריסוס ועד הפירוק (לנו לקח כמה חודשים טובים לסיים פירוק...)
בהצלחה!
ישוב טוב!
מה הכוונה עם הדברים הנגועים, הפסוקאים בד"כ נמצאים על הקירות ובין המרצפות@הלכה
@שמולי
@קוויק
@אוריגמי
@B&B
דחוף!!!
בבקשה תגיבו!!!
אנחנו בעז"ה עוברים היום דירה,
ריססתי את הדירה החדשה,
(מקווה שעשיתי מה שצריך, הדף של ההוראות היה לא כ"כ מובן...)
תכננתי להדביר בתוך הארגזים , כלי מטבח וכו לפני שנעבור, אבל החומר הזה לא יבש.
מה עושים?
מלחיץ אותי להעביר ככה הכל נגוע...
(לא שבטוח שהדירה החדשה לא נגועה)
\
מה דעתכם???
אצלכם הדברים לא היו נגועים??? (בעיקר ספרים)מה הכוונה עם הדברים הנגועים, הפסוקאים בד"כ נמצאים על הקירות ובין המרצפות
ושם מרססים, ומחכים שהחומר יתייבש
יש לכם גם כלים ומוצרים נגועים?
אולי צריך לשאול את המוכר
נכוןאצלכם הדברים לא היו נגועים??? (בעיקר ספרים)
וריססתם את הריצפה?
כי אמר לי שמרססים קירות, והחומר שבחלל הבית משפיע גם על הריצפה.
תודה!
אשמח לשמוע ממשיהו שסבל מפסוקאים על הריצפה, האם חזר אחרי הריסוס של וויס?אנחנו אותו דבר
לא היה לנו על הרצפה רק על הקירות, ועזר ממשאשמח לשמוע ממשיהו שסבל מפסוקאים על הריצפה, האם חזר אחרי הריסוס של וויס?
תודה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים