הדברים שאני באמת אוהב לצייר..

• הוסף לסימניות
הסגנון הזה מכניס בי תמיד את הקפיצה קדימה..כמה אני אוהב את האקשן הזה
ScreenHunter_411.jpg
ScreenHunter_412.jpg

• הוסף לסימניות
מדהים ומלא הבעה1
האם התסריטאות הם כל פעם הברקות שלכם או שהסופר כותב לכם בדיוק מה אמור להיות?!

• הוסף לסימניות
מדהים ומלא הבעה1
כותבים לי אבל אני לפעמים גם מוסיף קצת אוירה וחלוקת קוביות שונה כדי שיוסיף

• הוסף לסימניות
מוטי, החתימה שלך מיותרת, כל הציור אומר "מוטי הלר"

• הוסף לסימניות
זה טוווווב!

• הוסף לסימניות
אוהו ! ההבעות בציור השני , אחת אחת!
להתעמק בעיניים ובקמטים!

• הוסף לסימניות
מדהים ומלא הבעה1
מדהים. מזדהה עם כל מילה.
לגבי התסריט אני אישית אוהב להרכיב תסריט לבד למרות שזה כאב ראש, הסיבה היא שבדרך כלל כשאני מקבל תסריט הוא בנוי לא משהו ולא מתאים ל'קצב' של קומיקס...

• הוסף לסימניות
חמוד ומושך.
ד"ש מJDN

• הוסף לסימניות
מעולה!
מהסגנון שמלהיב את הילדים ממש..
אפשר לראות את העלילה בלי הטקסט שזה מצוין,
קצת מפריעה לי הציפור המתוקה שהאינק שלה דק משמעותית מכל השאר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה