הדברת מזיקים | המלצות

• הוסף לסימניות
שלום
אני צריכה המלצות לחברת הדברות מקצועית ולא יקרה באזור המרכז
כדי להתמודד עם סוגים שונים של חרקים שנמצאים אצלי בדירה :mad:

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
ה-ק-פ-צ-ה

• הוסף לסימניות
חיא הדברות 054-2044770

מדביר ותיק בעל רשיון מוסמך להדברה.
טיפול בכל סוגי החרקים,טרמיטים והמזיקים.
מתמחה בטיפול במסעדות ומפעלי מזון. שירות מקצועי,אחראי,אמין,אדיב וידידותי לסביבה.
100% הצלחה בטיפול מיוחד בתיקן הגרמני.
לכידת מכרסמים ואיתור מחילות.

"כל מילה נכונה"

קבצים מצורפים

• 502_1461393337253.jpg
    KB 15.7 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;1459267:
איזה סוג של חרקים?

אני גרה כעת בדירה שכורה ישנה
ויש בה את כל סוגי המזיקים
מקקים, מקקים גרמניים, לטאות, פרפרים (עש?), ג'וקים קטנים בארונות מטבח שנכנסים למוצרי מזון יבשים.
מקווה שלא שכחתי כלום.

בקרוב אני עוברת לדירה שלי ואני מפחדת שהם יעברו איתי דירה ולכן רוצה להקדים רפואה למכה.

יש המלצות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יהודה מילר;1459333:
חיא הדברות 054-2044770

מדביר ותיק בעל רשיון מוסמך להדברה.
טיפול בכל סוגי החרקים,טרמיטים והמזיקים.
מתמחה בטיפול במסעדות ומפעלי מזון. שירות מקצועי,אחראי,אמין,אדיב וידידותי לסביבה.
100% הצלחה בטיפול מיוחד בתיקן הגרמני.
לכידת מכרסמים ואיתור מחילות.

"כל מילה נכונה"

התנסית איתם?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה