הדגם החדש של עגלת בייבי ג'וגר

• הוסף לסימניות
אני קניתי לפני כחצי שנה עגלת בייבי ג'וגר דגם של שלש גלגלים.

ידוע לי שלאחרונה יצא דגם חדש של ארבעה גלגלים, שתיים מקדימה ושתיים מאחורה, אבל לא כמו מה שהיה תמיד, שהגלגלים הקדמיים הם חיצוניים, בשני צידי העגלה (כמו הגלגלים האחוריים), אלא הם פנימיים, דהיינו ממש צמודים אחד לשני במרכז העגלה.

אם מישהו יוכל להעלות לכאן תמונה של העגלה הזו אודה לו מאד.

ועוד דבר חשוב לא פחות, אשמח מאד לחוות דעת, מה דעתכם על העגלה הזו, האם באמת יש לה יותר שיווי משקל?

בתודה מראש

• הוסף לסימניות
הדגם הזה לא חדש.
והוא מומלץ מאוד מאוד!!!!

קבצים מצורפים

• 554.JPG
    KB 41.9 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמר;1245470:
הדגם הזה לא חדש.
והוא מומלץ מאוד מאוד!!!!
תודה על התשובה, אבל לא לזה הייתה כוונתי, בדוגמא שהבאת הגלגלים הקדמיים הם חיצוניים וזה דגם ידוע וישן.

אבל יש דגם חדש שבו הגלגלים הקדמיים הם פנימיים, דהיינו שתי גלגלים צמודים במרכז העגלה, ואותו רציתי לראות.

• הוסף לסימניות
שוטטתי קצת בגוגל וחפשתי באתרים משהו שעונה לתאור שלך.

באף אתר לא מצויין איזה דגם יותר חדיש, אבל מצאתי דגם מסויים כפי שתארת.

במחילה..... לא מבינה מה מצאו אנשים בבייבי ג'וגר...

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1245531:

תודה גם לך, אבל אני שוב מבהיר שלא לזה כוונתי, גם הדגם הזה הוא כשהגלגלים הקדמיים חיצוניים ולא פנימיים.

בקשר ל'מה מצאו אנשים בבייבי ג'וגר', זה כבר נושא אחר, יש לזה המון יתרונות.

בכל אופן, תודה על ניסיון העזרה, ושוב.. אשמח אם מישהו יעלה את הדגם שתיארתי.

חג שמח!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1245531:

זה נראה עגלת נכים ה"י

• הוסף לסימניות
האם הכוונה לזה?

קבצים מצורפים

• עגלה.png
    KB 194.4 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י סיון;1245599:
האם הכוונה לזה?

אני ממש מודה על העזרה, אבל לא, לא לזאת הייתה כוונתי. זו העגלה שיש לי כעת, ועליה כתבתי שהיא לא כ"כ יציבה.

אשתי ראתה דגם חדש, והוא מה שתיארתי למעלה, דהיינו כמו מה שמסומן בעיגול, אבל כפול שתיים, באופן שזה נראה מרחוק ארבע גלגלים צמודים למרכז העגלה.

שוב תודה על העזרה, ועוד בערב החג..

• הוסף לסימניות
סיטי ורסה זה הדגם החדש - ראה אותה בהודעה הקודמת שלי,
אולי התכוונתם לזה המסומן?

קבצים מצורפים

• חדשה.png
    KB 154.6 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י סיון;1245638:
סיטי ורסה זה הדגם החדש - ראה אותה בהודעה הקודמת שלי,
אולי התכוונתם לזה המסומן?

תודה רבה על כל העזרה, אבל לא, גם לזה לא הייתה כוונתי, זה הדגם הרגיל, כשהגלגלים הקדמיים הם חיצוניים, אני דיברתי על דגם שבו יש שתי גלגלים כפולים בקידמת העגלה, מה שנראה כמו ארבע גלגלים צמודים.

אני מבין שאין את זה אפי' באתר שלהם. זה מאד מעניין.

בכל מקרה תודה רבה לכולם ובמיוחד לניק *סיון* על כל נסיונות העזרה.

כשאמצא תמונה של הדגם הזה בל"נ אני ישוב ויעדכן.

שוב תודה וכל טוב

• הוסף לסימניות
זה מהאתר שלהם אגב,

מאוד סיקרן אותי אבל לא מצאתי את הדגם אפילו באתר שלהם!

קבצים מצורפים

• Untitled-2.png
    KB 64 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
כנראה זה לא בייבי ג'וגר...

• הוסף לסימניות
לא קשור לשרשור, קיבלתי בביקור חולים הנחה לביבי ג'וקר של 20% ואין לי מה לעשות בזה מי שרוצה שיפנה אלי באישי.

• הוסף לסימניות
יש באמת ביבי ג'וגר חדשה שהמושב נשלף ואפשר לעשות אותו לשני הכיוונים-- נתקלתי באחת כזאת ברחוב....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה