דרוש מידע הדגמה מקרוב של איצבוע לחליל צד

• הוסף לסימניות
ערב טוב.

מחפשת מישהו/י שמנגן/ת על חליל צד, שיסריט את עצמו מקרוב מנגן את סולם התווים, דו רה מי וכו'. לא מצאתי בגוגל סרטון טוב שמראה מקרוב ממש, ובצורה ברורה את האיצוע הפיזי של התווים.
ואם אפשר הסרטה גם של ניגון אחד פשוט של תוים עוקבים, למשל ניגון חופה המיתולוגי, ושיהיה מקרוב, שיהיה אפשר להבחין בבירור על סדר האיצבוע.

תודה גדולה!

• הוסף לסימניות
אני מנגנת ב"ה.
אבל זה קצת יותר מסובך ממה שאת חושבת.
תכתבי לי במייל ל neriyagm בג'ימייל ואסביר לך באופן אישי בעז"ה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מנגנת ב"ה.
אבל זה קצת יותר מסובך ממה שאת חושבת.
תכתבי לי במייל ל neriyagm בג'ימייל ואסביר לך באופן אישי בעז"ה.

האם את מכיר משהי שמלמדת לנגן בחליל צד באזור ב"ב אלעד?

• הוסף לסימניות
האם את מכיר משהי שמלמדת לנגן בחליל צד באזור ב"ב אלעד?
טובי וינברג

• הוסף לסימניות
יש לך מספר פלאפון זה מאוד יעזור לי,

וממש תודה על תגובתכם

• הוסף לסימניות
מכירים אולי מישהי ללימוד חליל צד באזור ירושלים או בית שמש?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה