כללי הדגשות בוורד שלא עוברות לאינדזיין

• הוסף לסימניות
אני נתקל בשנה האחרונה פעמים רבות במקרים של מילים שהיו מודגשות בוורד, אך בעת היבוא לאינדזיין ההדגשה לא עוברת [פעמים רבות באותו מסמך חלק מן ההדגשות עוברות וחלק לא].
בעקבות כך אני נאלץ לעשות עבודת הכנה בוורד לפני העברת החומר לאינדזיין [ממש כאילו אני צריך להכניס את החומר לתג]

אשמח לדעת האם אנשים נוספים נתקלים בבעיה, והאם יש לכם הצעות לפתרון.

תודה מראש

• הוסף לסימניות
מכיר את זה כבר שנים. אני אישית לא לוקח סיכונים בכל מקרה וכל מה שמגיע אלי לאינדי עבור קידוד כאילו זה בתג ואחרי זה אני מחליף את זה עם גרפ.
כמו כן, בקבצים בסיומת DOCX יש יותר בעיות ביבוא - ההמלצה היא להעביר לקבצי DOC על ידי המרה לגרסא ישנה יותר.
התענוג הגדול - במקרה שזה מתאפשר - ה בלי טבלאות ושאר ירקות זה ליבא את זה מRTF או אפילו קובץ טקסט - נקי נקי לגמרי מעיצוב - בלי שום הפתעות דרך.

• הוסף לסימניות
מכיר את זה כבר שנים. אני אישית לא לוקח סיכונים בכל מקרה וכל מה שמגיע אלי לאינדי עבור קידוד כאילו זה בתג ואחרי זה אני מחליף את זה עם גרפ.
כמו כן, בקבצים בסיומת DOCX יש יותר בעיות ביבוא - ההמלצה היא להעביר לקבצי DOC על ידי המרה לגרסא ישנה יותר.
התענוג הגדול - במקרה שזה מתאפשר - ה בלי טבלאות ושאר ירקות זה ליבא את זה מRTF או אפילו קובץ טקסט - נקי נקי לגמרי מעיצוב - בלי שום הפתעות דרך.

זה בעצם מה שאני עושה, אבל נמאס לי לעשות את זה כשמדובר באינדזיין, אני פשוט רוצה להכניס את זה כמעט בלי הכנות מוקדמות. אולי יש איזה פיתרון פשוט לעניין?

בפרט מוזר לי שמאות אלפי אנשים ברחבי העולם משתמשים באינדזיין וברור שהם לא עושים תהליך כזה לפני הייבוא לאינדזיין.... אז מה הפתרון?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
צבע שונה עובר?
אם כן, תבקשו שיצבעו הדגשות או כותרות בצבע כחול, אדום, ירוק וכד' לפי הענין, ותעשו חפש-החלף לפי צבע.
יש הרבה פעמים בעיה עם הדגשה "מאולצת" בוורד, ז"א, שאין בולד ומדגישים עם ה-B בסרגל למעלה.

• הוסף לסימניות
נכון, אבל זה לא רק זה.
בעצם כשעושים יבוא מוורד, זה אומר שאינדי צריכה לקרוא את כל ה"שגעונות" של וורד ולהתאים אותה אליה. ככל שזה יותר מורכב או גרסה ייותר מתקדמת של וורד, יש יותר עיצוב לכל דבר והרבה יותר פרמטרים וכו' סוגים שונים של טבלאות ותרשמי זרימה שאינדי לא יכולה להתעדכן בזה כל הזמן. זה שני מערכות שונות משני יצרנים שונים, ואני פשוט לא יכול לקחת את הסיכון הזה כל פעם מחדש.
היו לי הרבה הפתעות עם הדברים האלה, גם בהגדשות וכן במעבר שורה מאולץ.

לדעתי - בכל מקרה אם הקובץ לא מידי אקסוטי, אלא רק עם הדגשות תעשה רק לזה גרפ, ככה בקטנה.

• הוסף לסימניות
האמת כשאני חושב עכשיו. אני יכול פשוט להכין מקרו בוורד שמטפל בנושא בלחיצת כפתור אחת.
בכל מקרה אם עולה לכם רעיונות נוספים אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
נכון, וגם להשמור את הגרפ באינדי, בכמה לחיצות וגמרת סיפור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה