איזה פונט מומלץ משתלב יפה עם כתב רש"י - לחלון ולמילים מודגשות. אשמח לחוות דעת, תודה רבה!!!
ר רספקט משתמש פעיל מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עימוד ספרים עימוד ספרים 21/3/23 הוסף לסימניות #1 איזה פונט מומלץ משתלב יפה עם כתב רש"י - לחלון ולמילים מודגשות. אשמח לחוות דעת, תודה רבה!!!
חיים רכניטצר משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עימוד ספרים עריכה תורנית 21/3/23 הוסף לסימניות #2 פלרון וילנא מודגש פלרון עברי מודגש
סופריא - הוצאה לאור מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום גולד מנוי פרימיום מרצה בבית פרוג בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עימוד ספרים עריכה תורנית 21/3/23 הוסף לסימניות #4 נכתב ע"י בול+: לנובה מודגש פונטביט. לחצ/י כדי להרחיב... ?? לא ידוע לי שיש פונט כזה לפונטביט... מן הסתם, כוונת כבודו לליבורנה.
נכתב ע"י בול+: לנובה מודגש פונטביט. לחצ/י כדי להרחיב... ?? לא ידוע לי שיש פונט כזה לפונטביט... מן הסתם, כוונת כבודו לליבורנה.
מ מ ג משתמש צעיר עימוד ספרים 22/3/23 הוסף לסימניות #5 אני אישית הכי מתחבר לשילוב וילנה עם רשי גופן רשי משמש בדר"כ כמשהו מקורי ועתיק והכי מתאים להדגשות הוא וילנה
אני אישית הכי מתחבר לשילוב וילנה עם רשי גופן רשי משמש בדר"כ כמשהו מקורי ועתיק והכי מתאים להדגשות הוא וילנה
צ צח מלול עימוד מקצועי מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עימוד ספרים עריכה תורנית 26/3/23 הוסף לסימניות #6 רש"י משתלב יפה גם עם מרגליות של מאסטרפונט
חגי פאהן משתמש סופר מקוצען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עימוד ספרים 26/3/23 הוסף לסימניות #7 הוצאה אחת עשתה עם גוטמן פרנק מודגש, כן.
א א.מ.ן. עימוד - מהיום למחר! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עימוד ספרים עריכה תורנית 28/3/23 הוסף לסימניות #8 יש איזשהוא משקל מודגש לפונט רש"י של פלרון שמישהו עשה, אמנם לא כ"כ מקצועי, אבל בו משתמשים למשל בעוז והדר. אשמח אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג אותו.
יש איזשהוא משקל מודגש לפונט רש"י של פלרון שמישהו עשה, אמנם לא כ"כ מקצועי, אבל בו משתמשים למשל בעוז והדר. אשמח אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג אותו.
תלמידים מהמשתמשים המובילים! מנהל מנוי פרימיום פמ"ג DIP עיצוב גרפי עיצוב פונטים עימוד ספרים 28/3/23 הוסף לסימניות #9 נכתב ע"י א.מ.ן.: יש איזשהוא משקל מודגש לפונט רש"י של פלרון שמישהו עשה, אמנם לא כ"כ מקצועי, אבל בו משתמשים למשל בעוז והדר. אשמח אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג אותו. לחצ/י כדי להרחיב... אאל"ט @בית אלף הולך להשיק גם רש"י מודגש - בנוסף לרש"י הרגיל, אם זה דחוף לך, תפנה אליהם ישירות, אולי ישחררו לך גירסה מוקדמת.
נכתב ע"י א.מ.ן.: יש איזשהוא משקל מודגש לפונט רש"י של פלרון שמישהו עשה, אמנם לא כ"כ מקצועי, אבל בו משתמשים למשל בעוז והדר. אשמח אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג אותו. לחצ/י כדי להרחיב... אאל"ט @בית אלף הולך להשיק גם רש"י מודגש - בנוסף לרש"י הרגיל, אם זה דחוף לך, תפנה אליהם ישירות, אולי ישחררו לך גירסה מוקדמת.