כללי הדגשת אותיות

• הוסף לסימניות
איך אני גורם שכל המספור של מפתחות יהיה מודגש, כלומר מאחרי הנקודות [הטאבים] שהאותיות יהיו מודגשות, תודה?

• הוסף לסימניות
איזו תוכנה? באופן כללי סגנון תו נפרד

• הוסף לסימניות
אינדיזיין
אבל זה הכל באותו פיסקה השאלה איך אני מחיל את התו הנפרד על זה

• הוסף לסימניות
תעשה GREP סטייל בתוך הסגנון פסקה שמחיל סגנון תו שמן עליהם, נראה לי ככה:
אם המספור הוא במספרים [ולא באלף בית]:
(?<=\t)\d{1,2}\r
ואם המיספור באלף בית, ככה:
(?<=\t)\w{1,3}\r
[תעתיק מפה - זה נראה מתחלף]
נ.ב. כתבתי הGREP בהנחה שיש טאב לפני המיספור וסוף פיסקה, אם זה לא ככה תכתוב, ואשמח לעדכן את הקוד.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עובד
אבל איפה שיש מספור של 4 אותיות או שיש 2 מספורים בערך א' עם פסיק באמצע זה לא מחיל

• הוסף לסימניות
הערה:
בCS6 ניתן לכתוב \K כדי להתעלם מהחלק של החיפוש שלפניו. (בגרסאות אחרות לא בכולן נתמך)
היתרון שניתן לכתוב קודים כללים, שלא כמו ב(?<=)

• הוסף לסימניות
הערה:
בCS6 ניתן לכתוב \K כדי להתעלם מהחלק של החיפוש שלפניו. (בגרסאות אחרות לא בכולן נתמך)
היתרון שניתן לכתוב קודים כללים, שלא כמו ב(?<=)
\K נתמך גם ב CC [כל הגרסאות]. גם יש לו יתרון שאפשר לחפש יותר מתו אחד, שלא כמו ב(?<=) שאפשר להכניס רק תו אחד, וזה עוזר בהרבה מקרים.
אבל אני השתמשתי עם הקוד הרגיל בגלל שלא הייתי צריך לחפש יותר מתו אחד...

• הוסף לסימניות
תעשה GREP סטייל בתוך הסגנון פסקה שמחיל סגנון תו שמן עליהם, נראה לי ככה:
אם המספור הוא במספרים [ולא באלף בית]:
(?<=\t)\d{1,2}\r
ואם המיספור באלף בית, ככה:
(?<=\t)\w{1,3}\r
[תעתיק מפה - זה נראה מתחלף]
נ.ב. כתבתי הGREP בהנחה שיש טאב לפני המיספור וסוף פיסקה, אם זה לא ככה תכתוב, ואשמח לעדכן את הקוד.
בהצלחה!
@Yehuda111 כדאי מאד להסביר מה פשרו של כל תו בגרפ הזה. איך הגרפ הזה עובד.
כך חוץ מהתועלת המיידית, זה יעזור לדעת בפעמים אחרות איך לבנות גרפ.

• הוסף לסימניות
בסדר...
בינתיים נסביר את הגרפ הנזכר לעיל ובעזהשי"ת אולי נפתח נושא בענין הגרפ [הסבר מפורט וכדו'].
-------------------------------------------------------
(?<=)
מבט לאחורה חיובי - מסתכל שיש התו הזה לפני אותיות החיפוש.
למשל אם אתה רוצה למצוא מספרים, אבל רק אם מגיע אחרי טאב [כבנידון הנ"ל], אתה מכניס קוד לטאב \t בתוך הסוגריים, ככה: (?<=\t)
\w
כל תו מילה - זהו קוד שמוצא כל האותיות של מילים, ולא מוצא כל מיני רווחים וכל מיני פיסוק
{1,3}
מאחד עד שלוש פעמים - מוצא את התו [שהוכנס מיד לפני זה] מאחד עד 3 פעמים.
לדוגמא: א{1,3} ימצא אות א' מאחד עד 3 פעמים.
אפשר גם לכתוב מספר בדיוק, למשל: א{2} ימצא רק כשיש אא 2 פעמים ביחד.
ואם כותבים ככה: א{2,} הוא ימצא מ2 פעמים ומעלה
------------------------------------------------------
\r
סוף פיסקה - מוצא את סוף הפיסקה

זהו לעכשיו, ומה אתם אומרים על פתיחת נושא חדש ללימוד גרפ? ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה