עזרה הדואר שלי נמסר למישהו אחר

• הוסף לסימניות
הגיע אלי הודעה על דבר דואר, וכשהלכתי לדואר (יום ב') הם לא מצאו את החבילה - אמרו תבואי מחר אולי זה עדין בשק.
הגעתי יומיים אח"כ (יום ד') ושוב חיפשו את החבילה וכמובן שלא מצאו לאחר שהפקידה הסתכלה במחשב ראתה שהחבילה נמסרה יום קודם (יום ג') בשעה 19:57 , כמובן שאין להם מושג מי לקח את זה.
יש מה לעשות???

• הוסף לסימניות
אם זה לגבי חברת הדואר אז אפשר לפנות ל171, או צור קשר באתר הדואר.
אבל אם זה מוצר שקניתם וכדו', אתם יכולים לומר שלא קיבלתם.

• הוסף לסימניות
הי קרה לי ההיפך, קבלתי בדואר בטעות חבילה לא שלי.
הפקיד פשוט החליף, לא הסתכל מספיק טוב על המס' או משהו, ורק בבית גיליתי את זה,
למזלי רשום מס' טל' על החבילה מבחוץ - אז פשוט יצרתי קשר עם אותה אחת (ולמזלנו ג גרות קרוב) והיא באה ולקחה ממני, במקום להסתבך עם הדואר ולהחזיר וכו...
תקווי שמי שלקח יש שכל ויקלוט שזה לא שלו ויחזיר לך או לדואר.
אבל איך יכול להיות שהם לא יודעים למי נתנו את החבילה?! תמיד מבקשים ממני מס' זהות. הם אמורים לדעת לפי זה!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
גם לי קרה שקבלתי חבילה של אחת ששמה דומה לשלי ורק בבית שפתחתי גיליתי שהפריטים לא שלי , כמובן שהתקשרתי אליה והיא לקחה את החבילה

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה לא בסדר מהדואר שמשחרר חבילה בלי לבדוק למי נותן, נכון שהרבה פעמים זה מקשה עלינו את קבלת החבילה, אבל חייבים לשמור על הכללים כדי שלא נצא ניזוקים.

• הוסף לסימניות
יוהווווווווו
הזוי לחשוב שזה אמיתי???!!!!!!

היום ב-2018

• הוסף לסימניות
קרה לי גם, אבל היה להם את הפרטים של האדם שנמסרה לו החבילה, מספר מדף צמוד והפקידה התבלבלה . יצרו איתו קשר והוא החזיר לדואר. (אם נתנו לו את שלכם, אז שלו צריך עדיין להיות בדואר ועליה הפרטים שלו)

• הוסף לסימניות
קרה לי גם, השבוע קבלתי חבילה שלא שייכת לי,
התקשרתי למשפחה ומאוד שמחו לקבל את האבידה, לתפארת דואר ישראל...

• הוסף לסימניות
אין להם מושג מי קיבל את החבילה שלי, ולפי מה שבררתי אין עם מי לדבר.

• הוסף לסימניות
אם זה דואר רשום אזי לפקידה היה אסור לשחרר בלי להשוות את השם לת.ז.
את יכולה להתלונן על כך.

• הוסף לסימניות
נראה לי שכדאי לערב את חברי הכנסת שלנו ב"שירות" ה"מדהים" וה"יעיל" של דואר ישראל לאחר ההפרטה.
אם הם לא יכולים לעמוד בדרישות שירות מינימלי, אז שיפתחו את השוק לתחרות.
למה אנחנו צריכים להנמק עם רשות דואר כושלת, בלתי יעילה, סוגרת סניפים ומחפשת רק להרויח על חשבון הלקוח?
קישור לאשכול הזה, לאשכול שהובא אליו לינק ולעוד אשכולות בנושא - יוכלו לעזור.
מישהו יודע עם מי אפשר לדבר בשורה תחתונה? אם זה מקובל לשלוח לינקים לאשכולות כאן? ואיך אפשר לקדם את הנושא באופן כללי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה