/ אני והדובי ועוד אחת לקינוח :)
ש שרה טירהויז מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי • 20/11/18 הוסף לסימניות #1 / אני והדובי ועוד אחת לקינוח
א אסתי ח משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים • 20/11/18 הוסף לסימניות #2 מטורףףף!! איזה תמונות מושלמןת!!!
B BRACHY משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 20/11/18 הוסף לסימניות #3 ואוווו שרה הסט הזה לא פחות ממושלם התאורה משגעת אהבתי מאד!!
S Sarah B משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 20/11/18 הוסף לסימניות #4 וואו !! הזה סט מושלם.. והרעיון שלך !! אני מאאאוד מאוד אוהבת !!
ז זוהרית כהן -סטודיו B זוהרית כהן-כל תמונה סיפור מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 20/11/18 הוסף לסימניות #5 תמונות מושלמות!!! מזה התמונה השלישי.. רקע דיגיטלי אווו
ר רות נזרי משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 20/11/18 הוסף לסימניות #7 מדהיםם! השלישית מעלפתת זה רקע דיגיטאלי? והאחרונה מלאה קסם ורכות
א אסתי גולדשלגר משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי 20/11/18 הוסף לסימניות #8 הטרפה! סט שלך עוצר נשימה כל פעם מחדש שלמות!!!
מ מלי ליפשיץ משתמש מקצוען צילום מקצועי 20/11/18 הוסף לסימניות #9 דייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!1 השניה פשוט חלום!!!! והשלישית - איזו השתלה מדויקת!!!שאפו!!
מ מירי דייטש משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי • 20/11/18 הוסף לסימניות #10 וואו!! נגמרו לי המילים!! !!
ר רותי טובי צלמת אופנה ילדים ומשפחה מנוי פרימיום עיצוב גרפי צילום מקצועי 20/11/18 הוסף לסימניות #11 שרה אלופת הניו בורן את!
רותי המניק צלמת סופר מקצוענית (; מנהל מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי • 20/11/18 הוסף לסימניות #12 אליפות!! הכל רך קסום ענוג ומושלם!
Y Yehodit B משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 20/11/18 הוסף לסימניות #14 שרה האלופה!! תמונות מהממות!!!! שלמות! אגב, את לא צריכה לשים חותמת זה שלך גם בלי זה..
T tzipi.w משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי • 20/11/18 הוסף לסימניות #15 שרה, זה עוצר נשימה!!! וואו אחד ענק.
צ צוף ס משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים 20/11/18 הוסף לסימניות #16 תמונות מאלפות החום השוקלדי מטריף.
אילה וויג AYALA WEIG מנוי פרימיום צילום מקצועי 20/11/18 הוסף לסימניות #17 די שרה זה לא נורמלי!! פשוט לקנאות.. תמונות אלופות, תנוחות מהממות תאורה משגעת רכות ויופי שלא נגמר וצלמת אלופה אהבתי בטירוף!! כיף לאמא
די שרה זה לא נורמלי!! פשוט לקנאות.. תמונות אלופות, תנוחות מהממות תאורה משגעת רכות ויופי שלא נגמר וצלמת אלופה אהבתי בטירוף!! כיף לאמא
מרים שוורץ מאירה רגעים שמחים מנוי פרימיום צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים 20/11/18 הוסף לסימניות #19 תמונות מוששש אין על תינוקות, אין אין! כל פעם מפתיעים פה מחדש. כל אחד יותר יפה מהשני
א אביטל שורץ משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי • 20/11/18 הוסף לסימניות #20 אם אני מכירה את שרה השלישית המטורפת הזאת ממש לא רקע דיגיטלי ונוצרה ביד אומן אני צודקת? תמונות מדהימות
אם אני מכירה את שרה השלישית המטורפת הזאת ממש לא רקע דיגיטלי ונוצרה ביד אומן אני צודקת? תמונות מדהימות