הדובי שלי..

• פותח הנושא E&A
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הערות והארות

קבצים מצורפים

• 5.jpg
    1 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
איזו הבעה...... :) :)
קיוט

אבל....
מציק לי החלקים השרופים (היד והדובי)
איפה כפות הרגליים? אני לא מצליחה לראות? בתוך המכנס?

ומה זה העננה הלבנה מימין למטה? למה פתאום רגלי הכסא מלבינות?
וגם המכנס חלקו משובץ בחום וחלקו בכחול? מממ..מה זה?

בס"ה תמונה חמודה (למרות שבקושי מצאתי ת'דובי שלו... מסכן ;) )

• הוסף לסימניות
קונספט חמוד, אבל גם לי מפריעים החלקים השרופים, בעיקר באיזור הפנים שגורם להם להיות שטוחים.

• הוסף לסימניות
מאד יפה ומביע.
נראה קצת כמו פרסומת לאיזה סרט סוחט דמעות של חוה"מ... ;)

אבל המכנסיים, מאחורי הכיסא - הם בכוונה נשארו צבעוניים?

• הוסף לסימניות
שיפוצים כהארותכם..
בפנים הארתי בכוונה
למכנסים ולדובי חשפתי צבע בכוונה. שילוב צבעוני וש"ל

קבצים מצורפים

• 5.jpg
    1.6 MB · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
יפה!
שיפור משמעותי :)

עלי והצליחי

• הוסף לסימניות
התמונה השניה הרבה יותר טובה

ממש אהבתי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה