הדוב מכיכר ספרא

• הוסף לסימניות
אנו רוצים למכור דירה בירושלים, ויש לנו יחידה מושכרת.
האם יש דרך לבדוק אם יש לי תיק פתוח בעירייה על עבירות בנייה (=פיצול) בלי לעורר דובים מרבצם?

מסבירה: כשחיפשתי עפ"י הכתובת / גוש-חלקה באתר של העירייה ראיתי שיש 2 תיקים פתוחים בבניין שלי, אני לא יודעת של מי הם כי באתר של העירייה מופיעים רק פרטים כללים מאד - מספר תיק והסטטוס שלו. אין שמות וכו'.
אחד התיקים מופיע כ"נפתח תיק פיקוח" לפני שנתיים ומאז לא נעשה עמו דבר.
אני חוששת שאם אפנה לעירייה רשמית לבדוק אם הנכס נקי ואחטט שם ישימו אלינו לב, או שפקיד שיקליק על התיק במערכת יעלה אותו לראש הרשימה או משו בסגנון, לא יודעת איך המערכת של העירייה בנויה.
ייעוץ?
תודה!!

• הוסף לסימניות
אנו רוצים למכור דירה בירושלים, ויש לנו יחידה מושכרת.
האם יש דרך לבדוק אם יש לי תיק פתוח בעירייה על עבירות בנייה (=פיצול) בלי לעורר דובים מרבצם?

מסבירה: כשחיפשתי עפ"י הכתובת / גוש-חלקה באתר של העירייה ראיתי שיש 2 תיקים פתוחים בבניין שלי, אני לא יודעת של מי הם כי באתר של העירייה מופיעים רק פרטים כללים מאד - מספר תיק והסטטוס שלו. אין שמות וכו'.
אחד התיקים מופיע כ"נפתח תיק פיקוח" לפני שנתיים ומאז לא נעשה עמו דבר.
אני חוששת שאם אפנה לעירייה רשמית לבדוק אם הנכס נקי ואחטט שם ישימו אלינו לב, או שפקיד שיקליק על התיק במערכת יעלה אותו לראש הרשימה או משו בסגנון, לא יודעת איך המערכת של העירייה בנויה.
ייעוץ?
תודה!!
הייתי מוודאה את זה עם אדריכלית שמבינה בזה, או עם כאלו שיודעים איך מסתדרים עם תיקי פיקוח.

בקיצור חפש מישהו מבפנים.

• הוסף לסימניות
יש משהו ממוחה ממש בירושלים שיודע לבדוק את זה
קצת יקרן אבל שווה כל שקל, גם אם יש בעיה הוא יודע לפתור

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם הוא בעניין של כזה פרסום...
תרשמי לי פרטי התקשרות ואני אביא לך את המספר שלו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה