כללי הדוור הבא , בא !

• הוסף לסימניות
זה סקיצה לשיפור
אשמח לחוות דעתכם , הצבע / הסגנון /
תעירו חופשי :p

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    1.8 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
ביקשת לשפר..
למה את לא מנסה לשחק עם השם?
למשל:
הדוור בא אלייך עד הבית.

או: מה הדבר שבא אליך עד הבית?

המודעה עצמה יפה וברורה, אבל יותר קריאייטיבי היה לשחק קצת עם השם כדי למתג קצת את השם, ועל הדרך להשאיר את העיניים יותר זמן במודעה.

• הוסף לסימניות
ברעיון... הלקוח הביא את המלל ואם אני מתחילה לשנות
זה לא יגמר...:rolleyes:
תודה על ההערה הבונה

• הוסף לסימניות
כן אני צריכה לעבוד על זה עוד ...

• הוסף לסימניות
אין בעיה.
פשוט במבט ראשון היה נראה לי שהשם הוא 'אקספרס'.
ורק אחכ כשחיפשתי את הדוור הבא, מצאתיו אי שם למטה.

• הוסף לסימניות
בטוח שזו מהות העסק?
רוב האנשים עברו לשירות מקוון בתשלומים.
הם לא עושים שליחויות???
בטוח שכדאי לבסס על שירותים כאלה עסק?

• הוסף לסימניות
התמונה והאיך עומד המעטפה על היד לא מוצא חן בעיני, גם כניסת הסלוגן בתוך התמונה לא כ"כ אהבתי.

ודרך אגב הרעיון פה זה לא להביא את הדואר אל הבית הבית, אלא להביא אל הבית את הדואר.
אז הייתי חושב משהוא על להעביר את המסר של חוסך בתור - בתוך התמונה.

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
יפה!

צריך להוסיף אייקונים לתשלומי גז ולחשמל...

• הוסף לסימניות
אני לא מבין איך ומה לשפר
אבל מעניין אותי לקבל פרטים על השירות
באיזה עיר מדובר?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, לא היה מדובר עד עכשיו בחברה שמחלקת דואר?

או שזה שירות נוסף?

• הוסף לסימניות
גם אני מתעניין

• הוסף לסימניות
למה המספר טלפון מחוק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה