שיתוף ## הדיונון ## פרק 2- - -

• הוסף לסימניות
צרפתי גם את 1 כדי שהרצף יהיה ברור..
ושוב- כשפותחים הצבעים הרבה יותר חיים!

1.jpgIllustration3.jpg

• הוסף לסימניות
הופה!
איזה ביצועים קומיקסאיים יא יוסף יא יוסף.
תשאיר קצת מתח להמשך...

• הוסף לסימניות
מעניין!

• הוסף לסימניות
הצביעה החשוכה עושה את זה.היא יוצרת אוירה של מסתורין ופנטזיה,והסגנון של האיורים הוא בכלל מטורף.
יצירה יפהפיה!

• הוסף לסימניות
יואווו !!!

עכשיו, לאחר סיום קריאת (או יותר נכון גמיעת) פרק 2, נתקעתי עם המון רעשים מוזרים באוזניים: סאונד של צופר רועם, סאונד של מנוע סחוט דוושה, וצרחות שלוחות רסן של שוכני הרכב המסתורי שזהותם עדיין לוטה בערפל...

אתה חייב לשחרר מהר את פרק 3 כדי לאזן קצת את הצלילים הדרמטיים שבוקעים מהציורים...

• הוסף לסימניות
אני עדיין לא סגור על עצמי מה יהיה בו...
תודה לכולכם על המשוב!:):):)
צריך עזרה?! אני יכול להמציא לך סיפור אימה בן רגע.
נ.ב: אם אוצר הקללות של האיש במכונית התחיל עם ׳ראש כרוב׳ ועבר ל׳דלעת ערמונים׳, הקללה הבאה תהיה ׳פלפל שושקה׳?

• הוסף לסימניות
מת עליך
ואני חייב לדעת : מה זה "דלעת ערמונים" ???:rolleyes::ROFLMAO::oops::unsure:

• הוסף לסימניות
חחחחחחחחחחחה איזה גאונות
רק מהציור והתנועה כבר נשפכתי מצחוק
והדיאלוג מוסיף יותר
סגנון חמודדדד אני כל כך אוהבת אותו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם אם היית עושה עמודים שלמים בלי בועות דיבור בכלל -- עדיין הקומיקס הזה היה רב מכר!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה