תבקשו! זה הגיע עם ההמודיע הצעיר ביום שישי.נכתב ע"י מקליק;860129:יש מישהו שיכול להעלות או לשלוח לי קישור באישי?
אני מנוי אך לצערי לא קיבלתי את הדיסק עם העיתון.
יישר כח!
ממי אבקש?נכתב ע"י חנון;860134:תבקשו! זה הגיע עם ההמודיע הצעיר ביום שישי.
העלתי את השירים, עד שהם עלו יצא שהם לפני ואחרי הודעתךנכתב ע"י tamar;860251:גם אנחנו מנויים ולא קיבלנו.
התקשרתי וענתה פקידה, די בקוצר רוח (כנראה לא הייתי הראשונה שהתקשרה)
הם אמרו שהם לא שולחים למי שלא קיבל
האמת, מאד התפלאתי מהיחס שלהם.
ככה?!נכתב ע"י tamar;860251:גם אנחנו מנויים ולא קיבלנו.
התקשרתי וענתה פקידה, די בקוצר רוח (כנראה לא הייתי הראשונה שהתקשרה)
הם אמרו שהם לא שולחים למי שלא קיבל
האמת, מאד התפלאתי מהיחס שלהם.
חנון,תודה רבה על הטרחה!!!נכתב ע"י חנון;860255:העלתי את השירים, עד שהם עלו יצא שהם לפני ואחרי הודעתך
תורידי ותהני!
רשום על זה 7נכתב ע"י WEN;860362:איזה מספר ניגון יהודי זה הדיסק הזה???
נכתב ע"י חנון;860366:רשום על זה 7
נכתב ע"י ריבק;860344:איזה שיר לדעתכם כדאי לשמוע?
בהטית אוזן ראשונית אין שם אף שלאגר. טעיתי?
נכתב ע"י ריבק;860344:איזה שיר לדעתכם כדאי לשמוע?
בהטית אוזן ראשונית אין שם אף שלאגר. טעיתי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים