כללי הדיסק החסידי חוות דעתכם

• הוסף לסימניות
סקיצות, רבותי (וגבירותי) אפילו לא גמור
מה דעתכם?
הימני לדרישת הלקוח שהשיר האהוב עליו הוא "בזכות רבי שמעון"
רק על איזה כיוון? ואם בכלל...

צפה בקובץ המצורף 2092

קבצים מצורפים

• 333.jpg
    KB 471 · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
האמצעי הוא מאד מכובד, אבל הה"א הארוך מכביד ומפריע

• הוסף לסימניות
הראשון משמאל ללא ספק! פשוט מדהים!
משדר המון ניצוצות קדושה

רק השרשרת המשתלשלת מלמעלה מיותרת לעניות דעתי

• הוסף לסימניות
וואוווווווו שלושתם ממש יפים!!

מה הקשר עגלת תינוק בימיני?

והייתי הולכת על הראשון משמאל + הכיסא של האמצעי!!

מהמם!!!

• הוסף לסימניות
שלושתם מדהימים:)

הראשון מימין קצת מדי משעמם אבל יפה!

• הוסף לסימניות
גמני בעד האמצעי

עבודות מדהימות אחת אחת!

• הוסף לסימניות
אני בעד האחרון, אם כי הייתי משנה את הצבע מהעיטורים שיורדים מלמעלה ללמטה, או לפחות בין שני השורות הייתי משנה לצבע אחר.

• הוסף לסימניות
מהמם! האחרון הכי מתאים לדיסק.

• הוסף לסימניות
מהמם! האחרון הכי מתאים לדיסק.

• הוסף לסימניות
ואההוו..
את מדהימה!

האמצעי..

• הוסף לסימניות
האמצעי הכי, והימני לא פחות יפה
מיוחד

• הוסף לסימניות
צריך לעשות הגרלה,
האמצעי והאחרון מדהימים

• הוסף לסימניות
גם אני בוחר את האמצעי והאחרון

• הוסף לסימניות
האמצעי ללא ספק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה