"הדיסק מוגן מפני כתיבה".

• הוסף לסימניות
מה אפשר לעשות עם דיסק און קי שפתאום מופיע עליו הכיתוב הזה?.
הוא לא נותן למחוק, לא מקבל חומר.
יש לי כבר שניים כאלה.
מה אפשר לעשות?.

תודה.

• הוסף לסימניות
לפח.
או מימוש אחריות.

• הוסף לסימניות
לבדוק אם הוא לא נעול בטעות

• הוסף לסימניות
מה פשט נעול?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שבולת;2378720:
מה פשט נעול?

יש לפעמים בצד של הכרטיס מתג שניתן להזיזו וזה נועל אותו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chaim424;2382944:
יש לפעמים בצד של הכרטיס מתג שניתן להזיזו וזה נועל אותו.

דובר על דיסק און קי לא על כרטיס זיכרון.

• הוסף לסימניות
אחד מאלי אקספרס, שתיים מבני ברק.
אין אחריות.
מה עוד אפשר לעשות?.

• הוסף לסימניות
לי אין שום מתג.

• הוסף לסימניות
פעם פורסם ביתד נאמן במדור מחשבים סקריפט כלשהו שלפעמים עוזר לשחרר דיסקים נעולים.
תנסי לברר עוד כי אני זוכרת שהיה קיים כזה דבר.

• הוסף לסימניות
שו הדא סקריפט?.

• הוסף לסימניות
קטע קוד שכותבים במחשב,
כותבים בתוכנה פשוטה של כתיבה (notepad)
ושומרים עם סיומת .exe
וכמפעילים המחשב מבצע את הפעולה שכותבים.
או שפותחים חלון מסוים ובו כותבים ישירות... יש כל מיני דרכים.
ביתד כותבים בדרך כלל הוראות ממש מפורטות איך להפעיל כל דבר, ולכן סביר להניח שאם תמצאי את העיתון ההוא - לדעתי הוא מלפני שנתיים לפחות, תפעלי על פי ההוראות וכנראה תצליחי.

• הוסף לסימניות
עכשיו עברת לרוסית........
לא הבנתי מילה.

• הוסף לסימניות
מתארת לעצמי שאם תשיגי את העיתון ההוא ותפעלי לפיו כתוכי - תצליחי, כי ההוראות שם ממש ברורות (בסגנון - פתח את..., הקלד..., לחץ אנטר...)
המושגים שהזכרתי מוכרים לכל מי שמתעסק בתחזוקת מחשבים, בתיכנות, בניהול רשתות וכו'
קטע קוד הוא קטע שגורם למחשב לבצע פעולות מסויימות. אפשר לכתוב קטעי קוד בתוכנות מיועדות כגון ויז'ואל סטודיו, ולבנות איתם תכנות, אתרים וכו', אבל אפשר גם לכתוב קטעי קוד פשוטים ע"י כתיבה שלהם בתוכנה פשוטה לכתיבה - במקרה זה למשל notepad (פנקס הרשימות), כותבים את הקטע המבוקש ולאחר מכן מבצעים "שמור". אחרי ששומרים משנים את הסיומת של הקובץ (לכל קובץ יש סיומת מסויימת המעידה על סוג הקובץ. למשל PDF, DOC וכו'. את הסיומת שמעניק פנקס הרשימות לקובץ שהיא TXT משנים לEXE והקובץ הופך לקובץ שנקרא "קובץ אצווה", ובהפעלתו המחשב יבצע את הפעולות שרצינו.
יש עוד דרכים שונות לכתיבת סקריפטים (קטעי קוד, כאמור) ולהפעלתם במחשב, אבל זה על קצה המזלג....
מקווה שעזרתי במשהו.

• הוסף לסימניות
תודה לך, תמי.
יתכן שיש להוריד כאלה מוכנים?.

• הוסף לסימניות
ודאי שישנם סקריפטים מסוימים להורדה, אבל אני לא יודעת אם יש את הסקריפט המסוים שאת מחפשת, כי כאמור אני לא זוכרת מה הוא בדיוק....

• הוסף לסימניות
אבל צריכים להפעיל את זה רק על הדיסק עצמה לא?
ואני לא יכול להעתיק/להעביר לדיסק.
תקנו אותי אם אני תועה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה