הדיסק מוגן מפני כתיבה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אין לי מושג באיזה חנות רכשתי אותו, כך שאני לא יודע מהיכן להוציא קבלה.
במידה ויתכן ששולם בכ. אשראי, אפשר למצוה את שם החנות בפירוט החיובים של חברת האשראי, וכמו"כ ניתן לשחזר עי"ז את הקבלה לפי התאריך והשעה והאמצעי תשלום

• הוסף לסימניות
במידה ויתכן ששולם בכ. אשראי, אפשר למצוה את שם החנות בפירוט החיובים של חברת האשראי, וכמו"כ ניתן לשחזר עי"ז את הקבלה לפי התאריך והשעה והאמצעי תשלום
גם את זה אני לא זוכר, ולדפדף שנה - שנה וחצי אחורה באשראי, אין לי כח וזמן לזה.
לא נורא, החומר שיש לי שם - מגובה, מקסימום נוציא חמישים ש"ח לכרטיס חדש.
בכל אופן, תודה לכולם על העזרה.

• תודה
Reactions: aeb
  • הוסף לסימניות
אין לי מושג באיזה חנות רכשתי אותו, כך שאני לא יודע מהיכן להוציא קבלה.
תנסה בלי קבלה
אני יודע שבדיסק און קי ונגן הם יכולים לזהות לבד מתי בערך נקנה הכרטיס (יש עליהם קוד חרוט)
אולי זה גם בכרטיס זיכרון
לנסות לא עולה כסף
שולחים מייל לכתובת <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
לוקח להם לפעמים יומיים שלוש והם עונים
תנסה
ותעדכן

התורה חסה...

• הוסף לסימניות
תנסה בלי קבלה
אני יודע שבדיסק און קי ונגן הם יכולים לזהות לבד מתי בערך נקנה הכרטיס (יש עליהם קוד חרוט)
אולי זה גם בכרטיס זיכרון
לנסות לא עולה כסף
שולחים מייל לכתובת <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
לוקח להם לפעמים יומיים שלוש והם עונים
תנסה
ותעדכן

התורה חסה...
תודה, ננסה ונעדכן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה