הדיסק שבור ואנחנו ?

• הוסף לסימניות
האם יש תקנה?
ניתן להציל חומר שנמצא בדיסק שנשרט עמוקות עד כדי שבר מקומי??

תודה מראש לעונים :)

• הוסף לסימניות
שמעתי פעם עצה למרוח משחת נעליים ולסתום את החורים.
תנסי!

• הוסף לסימניות
הקטע שזה ממש שבור לכל אורך ה"רדיוס" של הדיסק.
לא רק חור או שריטה.

• הוסף לסימניות
זה קרה לנו פעם....
אחרי סקר אצל המון טכנאים לא מצאנו פתרון.....

• הוסף לסימניות
תכנת קלון סי די.
תנסה לשחזר את כל מה שיש סביב לשבר.

• הוסף לסימניות
מנצלת את האשכול:
דיסק שמע שנפגם, כיצד ניתן להעתיקו למחשב?
יש לי את התוכנה copyitanyway שעושה עבודה מצוינת בהעתקת קבצים,
אבל לא מצאתי בה אפשרות להעתקת מוזיקה מתקליטור. (ע"י המרה לMP3 כמו במדיה פלייר.)

• הוסף לסימניות
יש חומר לתיקון שריטות הוא עולה כ40 ש"ח, לא בדוק, אבל אני לא הייתי ממליץ להכניס את הדיסק במצב שאת מתארת כי הוא יכול להתפוצץ בכונן ואז ילך הכונן...
בנוגע לשאלה על הדיסק מוזיקה, ניתן לצרוב את הדיסק על ידי הפקודה קופי דיסק דרך תוכנת אלכוהול 120 שהיא הכי טובה או דרך קלון סי די שיש אותה גם בעברית, ולמעשה מה שהן עושות הן מעתיקות לפי ביטים ולא לפי קבצים, כך שלמעשה הם מעתיקים את הדיסק עם השריטות, מצד הקבצים אבל בלי השריטות מצד המבנה הפיזי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חביבה;1274000:
שמעתי פעם עצה למרוח משחת נעליים ולסתום את החורים.
תנסי!

ולי זכור ששמעתי על משחת שיניים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי456;1274638:
ולי זכור ששמעתי על משחת שיניים...
צודקת, ממש בטעות השתרבב לי נעליים, התכוונתי לשיניים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה