הדלפה: דפדפן פיירפוקס בגירסה משודרגת

• הוסף לסימניות
מוזילה- פיירפוקס, יצאו עם דפדפן בגירסה משודרגת, חדישה, עם המון פיצ'רים מעניינים.
תצוגה יפה בהרבה.
מתאימה לכל התוספות.
הגירסה עדיין לא סופית, אבל אני כבר משתמש בה והיא טובה מאד, מהירה יותר מהקודם.
להורדה:
http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=67794D6A7A7173452F2B513D
תמונה:

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 196.4 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
אל תקרי הדלפה אלא גרסת בטא
אני משתמש בה כבר חודשים (עובד עם גרסת הארורה)

• הוסף לסימניות
איך ידעתי שתגיד את זה...

• הוסף לסימניות
מה היתרונות של הפיירפוקס על פני הכרום?

• הוסף לסימניות
כרום היה ויהיה הכי מהיר שיש. נקודה.
גם מייקרוסופט היללו את האקספלורר האחרון שלהם [והאחד שלפניו] שהוא מהיר יותר, וזה פשוט לא נכון.

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להסביר לי מה היתרונות של פיירפוקס על פני כרום, כרום הוא דפדפן מהיר עם ממשק מינימלי ומסודר, מתממשק טוב עם חשבון גוגל (סנכרון סימניות תוספים היסטוריה על פי חשבון הגוגל, לדוג' יש לי שני מחשבים נייד ונייח לדוג' כשאני עובד עם הנייד אני רואה את ההיסטוריה של הנייח ואת הסימניות והתוספים שהוספתי בנייח), וכן אופציית התרגום.
מישהו מוכן לנסות לשכנע אותי שפיירפוקס טוב יותר :)?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיקו;1245532:
מישהו יכול להסביר לי מה היתרונות של פיירפוקס על פני כרום, כרום הוא דפדפן מהיר עם ממשק מינימלי ומסודר, מתממשק טוב עם חשבון גוגל (סנכרון סימניות תוספים היסטוריה על פי חשבון הגוגל, לדוג' יש לי שני מחשבים נייד ונייח לדוג' כשאני עובד עם הנייד אני רואה את ההיסטוריה של הנייח ואת הסימניות והתוספים שהוספתי בנייח)
מישהו מוכן לנסות לשכנע אותי שפיירפוקס טוב יותר :)?
יפה מאוד, כל מה שאמרת גם בפיירפוקס רק עם חנות תוספים גדולה יותר,
ועוד כמה תכונות נחמדות שהייתי שמח שהיו בכרום.

בנוסף יש משהו נחמד עוד יותר בפיירפוקס וזה שהוא לא שייך לגוגל והפרטיות של המשתמש דווקא כן חשובה למפתחים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1245534:
ועוד כמה תכונות נחמדות שהייתי שמח שהיו בכרום.
אולי תפרט...
נכתב ע"י trew;1245534:
בנוסף יש משהו נחמד עוד יותר בפיירפוקס וזה שהוא לא שייך לגוגל והפרטיות של המשתמש דווקא כן חשובה למפתחים
נו...נו... (לי זה לא מפריע)

• הוסף לסימניות
כל הנ"ל טוב ויפה..
אבל מהירות מעל הכל!
ואת זה אף אחד בינתיים לא הצליח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיקו;1245539:
אולי תפרט...

נו...נו... (לי זה לא מפריע)
אז אולי הדפדפן לא בשבילך
בכל אופן אהבתי מאוד את הפנורמה של פיירפוקס,
לגבי המהירות זה לא משהו שמפריע כי גם אם כרום מהיר יותר זה ממש טיפונת,
מה שכן מפריע לי זה המהירות בWebGL אבל כרגע אין לי שימוש בזה ומבחינתי זה שולי ביותר.

• הוסף לסימניות
בקיצור, אין סיבה מספיק טובה לעבור מכרום לפיירפוקס...

• הוסף לסימניות
אף אחד לא ניסה להעביר אותך מכרום לפיירפוקס, שאלת מה נחמד בו :)

• הוסף לסימניות
ואם כבר מדברים, אני לא חושב שפיירפוקס איטי יותר מכרום.

• הוסף לסימניות
ואם כבר מדברים, למה בפיירפוקס יש הודעה זו בכניסה לאתרים מאובטחים (אני מתאר לעצמי שזה קשור לרימון אבל התקנתי את ההוספה לרג'סטרי)?
חיבור זה אינו בטוח

ביקשת מ־firefox להתחבר בצורה מאובטחת אל mail.google.com, אבל אנחנו לא יכולים לאמת שהחיבור שלך אכן מאובטח.

בדרך־כלל, כאשר אתה מנסה להתחבר בצורה מאובטחת, אתרים מציגים הזדהות מוסמכת כדי להוכיח שאתה אכן מגיע למקום הנכון. למרות זאת, ההזדהות של אתר זה לא ניתנת לווידוא.
מה ברצונך לעשות?

אם אתה בדרך־כלל מתחבר לאתר זה ללא בעיות, ייתכן שמישהו מנסה להזדהות בשם האתר, ורצוי שלא תמשיך הלאה לאתר.

mail.google.com עושה שימוש באישור אבטחה שאינו תקף. אישור האבטחה אינו מהימן כיוון שלא סופקה שרשרת מנפיקים. (קוד שגיאה: sec_error_unknown_issuer)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיקו;1245567:
ואם כבר מדברים, למה בפיירפוקס יש הודעה זו בכניסה לאתרים מאובטחים (אני מתאר לעצמי שזה קשור לרימון אבל התקנתי את ההוספה לרג'סטרי)?

יכול להיות שהאישורים שלהן ל FF מתאימים רק ל גירסה 2.X ולא 3
זה עדיין לא רשמי ה 3

• הוסף לסימניות
אני מדבר על 2

• הוסף לסימניות
כנראה לא התקנת נכון את האישור של רימון.
צור קשר עם רימון איך להסיר את האישור ולהתקין מחדש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1245574:
כנראה לא התקנת נכון את האישור של רימון.
צור קשר עם רימון איך להסיר את האישור ולהתקין מחדש.

בכרום זה כן עובד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה