הדלפה: דפדפן פיירפוקס בגירסה משודרגת

• הוסף לסימניות
את האישור של הדפדפן המדובר.

• הוסף לסימניות
התקנתי וכתוב לי שצריך להתקין תוסף כדי לראות את המדיה
לחצתי ונכתב לי שהוא לא מוצא תוספים מתאימים וצריך לחפש ידני
כשפתחתי ידני נפתחו לי מלא אפשרויות
איך מתקדמים מכאן?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיקו;1245567:
ואם כבר מדברים, למה בפיירפוקס יש הודעה זו בכניסה לאתרים מאובטחים (אני מתאר לעצמי שזה קשור לרימון אבל התקנתי את ההוספה לרג'סטרי)?

אני הפסקתי את השימוש בפיירפוקס בעקבות הודעות אין סופיות מסוג זה, גם באתרים בטוחים לחלוטין.
אגב, לי חסר מאד בפיירפוקס דוקא האפשרות של תרגום הדף של גוגל...
הגם שבגוגל בגרסאות האחרונות הוא לא אוטומטי אלא מצריך לחיצה מחדש בכל פעם, ואם מתקינים גרסה ישנה [25] הוא משדרג אותה לבד, הגם שמוחקים את האפשרות של שדרוג.

• הוסף לסימניות
צילומסך בבקשה

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 349.1 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1245641:
אני הפסקתי את השימוש בפיירפוקס בעקבות הודעות אין סופיות מסוג זה, גם באתרים בטוחים לחלוטין.
אגב, לי חסר מאד בפיירפוקס דוקא האפשרות של תרגום הדף של גוגל...
הגם שבגוגל בגרסאות האחרונות הוא לא אוטומטי אלא מצריך לחיצה מחדש בכל פעם, ואם מתקינים גרסה ישנה [25] הוא משדרג אותה לבד, הגם שמוחקים את האפשרות של שדרוג.
יש בלי סוף תוספים לזה:
רשמו בשורת הכתובת:
about:addons
וחיפשו למשל את המילה:
translate

נכתב ע"י דוד לוי;1245644:
צילומסך בבקשה
http://get.adobe.com/flashplayer/
מומלץ להוריד את הV ממקאפי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1245641:
ממש לא, באפשרויות יש אופציה של 'תרגם תמיד'
מצו"ב צילו"מ:
צפה בקובץ המצורף 192273

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 262 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
מה שייך יותר פשוט מאשר להוריד ולהתקין?

• הוסף לסימניות
זה מה שהקישור מראה לי, לחצתי על כל האפשרויות ולא הצלחתי להתקין

קבצים מצורפים

• 1.png
    KB 188 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
הסתדר מצויין
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיקו;1245650:
ממש לא, באפשרויות יש אופציה של 'תרגם תמיד'
מצו"ב צילו"מ:
צפה בקובץ המצורף 192273

האם זה מתרגם לך לבד באופן תמידי?
ואגב לא מופיע לי אייקון בשורת הכתובת כמו שמופיע אצלך בצילום. איך מביאים אותו?

• הוסף לסימניות
התקנתי לאחרונה מערכת הפעלה, וכמובן הורדתי את הגירסה האחרונה של כרום
הגירסה היא 34.0.1847.116

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיקו;1245806:
התקנתי לאחרונה מערכת הפעלה, וכמובן הורדתי את הגירסה האחרונה של כרום
הגירסה היא 34.0.1847.116

זו אכן הגרסה המעודכנת אצלי, ואתמול פעם ראשונה שהופיע לי האייקון ושאל אם אני רוצה לתרגם. ככה באופן קבוע הוא לא מופיע. בגרסה 25 הדף היה מתורגם מיד בלי שאלות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה