כללי הדלפה - קטלוג הפונטים החדש של המעצב איתמר נתן...

• הוסף לסימניות
מקסים ממש מעורר השראה!
בשורה טובה לכל שוחרי הקודש
(רק חבל שלכתב הללו-י-ה לא קוראים הללוקה.)

• הוסף לסימניות
הפצעת קטלוג כזה הוא יום מרגש משמח ומרנין לחובבי הטיפוגרפיה היהודית והרבה מעבר לכך
כשבניגוד לנסיון מעצבי הניו אייג׳ הבוטיקיים להפוך את אותיות הא׳ב׳ הקדושות למקבץ צורות לועזיות ודו ואפילו תלת לשוניות (- שאגב משמשות מעולה את פרסומות העולם החומרי)
מגיע הקטלוג המדהים הזה ומנער את האבק הרב שהצטבר על גבי עולם הטיפוגרפיה האותנטי ששימש את עולם הדפוס היהודי והתורני במשך שנות דור, ומנגיש אותו למעצבי דורינו בהדר ותפארה.
מהיכרות אישית עם הרב איתמר,(-כן, הוא גם תלמיד חכם בנוסף) ועם הפרויקט הזה עוד מתחילת דרכו מדובר כאן בהשקעה מטורפת של ימים ולילות במשך כמה שנים שלא תיאמד במילים, מחקר מעמיק, עבודה מאומצת בלי שום חסכנות, ניסוי תהיה ופיתוח מעמיק עד לשורש, והתוצאה מפעימה, שובת לב עוצרת נשימה ופותחת עולם חדש של טיפוגרפיה שכולה יין ישן בכלי חדש.
ממש הולד והדר!
כל זה עוד מעבר לשלל הפונטים החדשים והייחודיים המופיעים בקטלוג המשלימים ומעצימים את מהפכת הטיפוגרפיה היהודית אותה התחיל וממשיך עד היום ידידנו היקר ר׳ אליהו פריד, כשההסתכלות על האותיות מגיעה מזווית של כבוד ויקר ורגש של קדושה, כשהם מוגשים בקטלוג זה באמנות וחן יהודי עם ניחוח הוד קדומים.
יש לי רק מילה אחת לומר למעצב ולטיפוגרף הרב איתמר היקר: ת ו ד ה !

• הוסף לסימניות
WOW

פשוט להתענג!
אחרי יום עבודה מומלץ לשבת שעה+ ולרענן את העינים עם הקטלוג
אבל כמובן שכואב הלב שזה לא במאגר הפונטים שלי,
איך אומרת הגמרא?:טוב לעינים קשה ללב

אגב הפונט תפילות יש כבר בפונטייפ וזה פונט שכולם משתמשים עם זה, אז למה זה בקטלוג שלו?
מישהו יכול להסביר לי פעם אחד ולתמיד איך עובד השוק הזה?

• הוסף לסימניות
חחח
כי הוא היוצר של הפונט הזה

• הוסף לסימניות
מדהים ועוצר נשימה.

ועכשיו לניחושים: מה יהיה הפונט הבא שיפרוץ קדימה, סגנון "תפילות", שלטעם רבים הדיח את ליוורנו ופנינה מקדמת הבמה?

המועמדים שלנו:

"קזבלנקה" בגזרת הכריכות, שלטים ומודעות אירועים וכד'.
"הכתר" בגזרת טקסטים של קודש (תפילות, ברכות וכד')
"היצירה", "פונטוב" ו"ליבי" בגזרה של הטקסטים הסטנדרטיים.

מה שחסר לי בקטלוג זה פונט מודרני ופשוט לטקסט רץ לא תורני, כזה שאוכל לשבץ בפרוספקט לוילונות, נניח.

• הוסף לסימניות
שיואו!! יום בשורה ומקום של כבוד לאות היהודית האוטנטית.
סלוגן מהיר לפרוייקט: עיטורים ליושנם

• הוסף לסימניות
לא האמנתי כמה אפשר לחוות מסע בזמן דרך קטלוג פונטים.
עבודה מ-ד-ה-י-מ-ה-----
שונצינו וגוילילמוס מתהפכים בקברם ושפתותיהם דובבות....

• הוסף לסימניות
גלריה מדהימה ביופיה!!!
כל אות - אות!
כל דף עוצר נשימה יותר מקודמו.
תענוג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופירייט;n5076490:
הפצעת קטלוג כזה הוא יום מרגש משמח ומרנין לחובבי הטיפוגרפיה היהודית והרבה מעבר לכך
כשבניגוד לנסיון מעצבי הניו אייג׳ הבוטיקיים להפוך את אותיות הא׳ב׳ הקדושות למקבץ צורות לועזיות ודו ואפילו תלת לשוניות (- שאגב משמשות מעולה את פרסומות העולם החומרי)
מגיע הקטלוג המדהים הזה ומנער את האבק הרב שהצטבר על גבי עולם הטיפוגרפיה האותנטי ששימש את עולם הדפוס היהודי והתורני במשך שנות דור, ומנגיש אותו למעצבי דורינו בהדר ותפארה.
מהיכרות אישית עם הרב איתמר,(-כן, הוא גם תלמיד חכם בנוסף) ועם הפרויקט הזה עוד מתחילת דרכו מדובר כאן בהשקעה מטורפת של ימים ולילות במשך כמה שנים שלא תיאמד במילים, מחקר מעמיק, עבודה מאומצת בלי שום חסכנות, ניסוי תהיה ופיתוח מעמיק עד לשורש, והתוצאה מפעימה, שובת לב עוצרת נשימה ופותחת עולם חדש של טיפוגרפיה שכולה יין ישן בכלי חדש.
ממש הולד והדר!
כל זה עוד מעבר לשלל הפונטים החדשים והייחודיים המופיעים בקטלוג המשלימים ומעצימים את מהפכת הטיפוגרפיה היהודית אותה התחיל וממשיך עד היום ידידנו היקר ר׳ אליהו פריד, כשההסתכלות על האותיות מגיעה מזווית של כבוד ויקר ורגש של קדושה, כשהם מוגשים בקטלוג זה באמנות וחן יהודי עם ניחוח הוד קדומים.
יש לי רק מילה אחת לומר למעצב ולטיפוגרף הרב איתמר היקר: ת ו ד ה !

כל מילה!!

• הוסף לסימניות
והנה מחירי פתיחה

קבצים מצורפים

• מחירי פתיחה -- בית אלף.jpg
    מחירי פתיחה -- בית אלף.jpg
    KB 333.3 · צפיות: 1,800
  • הוסף לסימניות
להזכירו כי כעת עומדים אנו רק באלול תשע"ז

• הוסף לסימניות
כשהייתי ילד, היתה לנו שכנה שכל הזמן היתה קונה כל מיני כלי חרס יפים. היא היתה מביאה את הזה אלינו הביתה כדי שאמא שלי תגיד את חוות דעתה. היה לה בית מעוצב ועמוס בכל הדברים האלה.
פעם אחת היא הגיעה עם איזה כד, ואמרה זה פשוט... זה פשוט.... ולא הצליחה לסיים את המשפט מרוב התלהבות.
אני ואחי צחקנו הרבה זמן על האפיזודה הזו, עד כדי כך? את לא יכולה להגיד זה יפה\ מדהים מוצלח וכו' כמ ושאר המילים בלקסיקון?

הפעם - זו הפעם הראשנה שהבנתי בדיוק למה היא התכוונה. חשתי את ההרגשה הזו בעצמי.

עוצר נשימה ממש.

אין ספק, כי הדבר הזה ירים הרבה יותר גבוה את כל עולם העיצוב בכללו והטיפוגרפיה בפרט, ולדעתי תוך זמן קצר פני הנוף הטיפוגרפי הולכים להשתנות- לדעתי עוד לפני חודש כסלו - לא יהיה לוח מודעות שלא יהיה בו מהפונטים האלה.

איתמר - עלה והצלח!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניסים פנירי;n5073526:
מדהים. אין מילים!!!! הבחורצ'יק מלא כשרון...

רק חבל קצת שלאחרונה בכריכות שהוא עושה הוא חוזר על עצמו כמו תקליט שבור,

אולי הוא היה עסוק כל הזמן הזה בפונטים...

חבל על תגובה מכוערת שכזו. אם הייתי בהנהלת האתר הייתי מוחק.

מי כמוני מעצב-שכמוני, מכיר את הלקוחות שמבקשים "תעשה לי בדיוק כמו..." אם לא אני לא משלם.
ומה יעשה הבן-ובמקרה-הזה-המעצב-ולא-יחטא?

• הוסף לסימניות
לכל אלו שמתלוננים על המחיר הגבוה.
אתם מוזמנים להציץ בספריות הבוטיק (אאא, הגילדה, עודד עזר, פונטף, איל בראומט....) ואחרי זה לחוזר ולהציץ במחירים שהוא מציע כאן.
לקחת מחיר של 485 ש"ח למשפחה של 6 משקלים, זה מחיר שאפילו בחלומות לא תקבלו בספריות הבוטיק ויש כאן כישרון עצום שמנסה להיות על רמה ולא עוד ספריית כולבו (ראו ערך מאסטרפונטייפ\ביט..)

• הוסף לסימניות
למה להוריד אחרים? אפשר לשבח מישהו בצורה שבאמת מגיעה לו, ללא קשר לאחרים שטובים בזכות עצמם.
ועכשיו, בהתחיחסות ישירה למאסטרפוטייפ/ביט (כלשונך), יש להם פונטים איכותיים ומדהימים בפרט לטקסט רץ, שלא ניתן להסתדר בלעדיהם.

• הוסף לסימניות
יומיים!!
יומיים לקח לי לעבור על הקטלוג. יומיים לקח לי לצעוד אט אט במשעול הבר-נתני... לעקוב אחר האבולוציה של ׳תפילות׳ , לקפוץ מאיטליה לקזבלנקא וחזרה לסלאוויטא... להקשיב לסיפורי ההיסטוריה של בומברג ולייבי... לתת הוד לאולד... ובכלל - העיצוב של הסאב טקסט של קזבלנקא
הנשימה נעתקת / מטיפוגרפיה נהדרת
הלב מתרחב / מקטלוג מלבב
ההנאה מושלמת / מיצירה מוגמרת

איתמר!
שאפו!
המחירים אמנם יקרים למדי אך משקפים אך במעט את שווייה של היצירה!

• הוסף לסימניות
אליפות!!!! איתמר אתה גדול!!!
התרגשתי לקרוא את ה"הסכמה"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה