כללי הדלקת נרות חנוכה

• הוסף לסימניות
על גפרורים

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 523.7 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
למה לא השתשת ב-Open Type?

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד מאוד יפה!

• הוסף לסימניות
מר נחמיאס החום הבהיר בהיר מידי :)

חוצה לזה זה יפיפיה

• הוסף לסימניות
מאוד יפה

• הוסף לסימניות
קצת יותר שוליים לטקסט ויהיה מצויין

אפילו טיפה להקטין את הטקסט העיקר שהשוליים יהיו יותר רחבים.
השאר באמת יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד מאוד,

חסר שוליים - גם בצד ימין וגם למטה

• הוסף לסימניות
יפה מאוד,
הטקסט המנוקד מידי צפוף?!

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה.
התמונה של הרבי, נראה ממש חי.

• הוסף לסימניות
העיצוב מאוד מאוד יפה ומרשים רק 2 הארות
1) אם יש מקום קצת יותר ריווח בין השורות
2) ושוליים גם בתוך הצבע חום הבהיר

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
גם אני אהבתי את הצריבה של התמונה.

• הוסף לסימניות
יפה מאד, איזה רעיון מדליק.

• הוסף לסימניות
אני מאמין שזה על קופסא גדולה של גפרורים.
וגם אם כן לא נראה לי שאפשר להקטין את הכתב שלא יהיה קריא

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
לא קראתי את ההערות אבל כנראה כבר כתבו לך שהשוליים בצד ימין קטנים מידי..

חוץ מזה יפהפה
ובגלל שמאז שהצטרפתי לפורום אני מרותקת לנושא העיצוב החסידי (שבו אין לי אפילו טיפ-טיפה של ידע) - - סתם בשביל הסקרנות, את העיטורים מכסף אתם עשיתם לבד, למשל?

• הוסף לסימניות
הוא לא עשה את העיטורים מכסף לבד.

• הוסף לסימניות
ונתנו, אולי תוכל להסביר לי מה זה בדיוק "צריבה"? (אולי אני אכיר את המושג באנגלית).
יש לי שכן שעובד ביודאיקה שגם ביקש ממני פעם לעשות לו כמה "צריבות" וממש לא ידעתי על מה הוא מדבר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה