כללי הדלקת נרות שבת - חוו"ד

• הוסף לסימניות
מצו"ב לשיפוטכם!

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 754 · צפיות: 38
  • 83769.jpg
    KB 1,022.3 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד.
בצד החיצוני בצד ימין, עדיף שהפסים (לטעמי לא כ"כ טוב שיש להם מעבר שקיפות) יהיו בדיוק באותו גובה של המלבן בצד שמאל (הלוגו עם הפעילויות) וודאי, שיש לדאוג לכך, שהפס מלמטה, לא ירד מתחת למלבן כמו שזה עכשיו.

הטקסט הדלקת נרות שבת, הייתי מקטין במקצת ומיישר לבאמצע (הגם שייתכן שעכשיו זה גם באמצע, אבל הצל הפנימי שמגיע מצד שמאל מפריע לעין, ואולי זה טעות אופטית).

• הוסף לסימניות
אגב, זה עבודה שלך?

• הוסף לסימניות
עבודה מדהימה!

בטוב טעם.

אני מזכיר שוב בעניין כתיבת שם ה' בהדפסות אשר עלולים להזרק ולהתבזות. עדיף לכתוב ה' ולא שם הוי"ה במילואו (כמו שכתוב בתפילה בצד שמאל)

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאד
את הגוון של החלק הפנימי הייתי עושה כמו בחיצוני בצד שמאל למעלה

• הוסף לסימניות
הייתי ממשיך עם אותו רקע שבחרת בשער, צבע ירוק זית.
עבודה יפה מאד

• הוסף לסימניות
וערבה לה' מנחת יהודה וכו', יש איזה עיגול באמצע שלא קשור לטקסט.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, השער מקסים.
הצד אחורי - הטקסט המסביר - כ"ק מרן וגו' - מדי מרווח, משהו שם לא מסתדר, צריך לצופף את המילים ולשנות את גודל הפונט (להקטין) אולי לשחק עם הריווח של השורות, כרגע זה יושב לא כל כך טוב.

• הוסף לסימניות
מר נחמיאס,
פשוט יפה!

התקדמת מאז.... :)

יפה מאד,

ידידך,
malyan

בקשר לתיקון בטקסט האחורי, אני מצטרף לאריאל'ס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה