הדמיה חדשה

• הוסף לסימניות
מה אומרים?

קבצים מצורפים

• Bathroom_3.jpg
    KB 160.9 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד, הברזים בכיור נראים לי קצת מוזר, והמראה השמאלית נראת כאילו זה פשוט חור בקיר...
באיזה תוכנה זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלעד פ;1623552:
יפה מאוד, הברזים בכיור נראים לי קצת מוזר, והמראה השמאלית נראת כאילו זה פשוט חור בקיר...
באיזה תוכנה זה?

כל האמבטיה הזו מוזרה ביחס לאמבטיות רגילות.

נעשה בתוכנת מאיה, רינדור בויריי.

• הוסף לסימניות
דיברתי על הברזים של הכיור, לא מבינים כל כך מה הצורה שלהם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלעד פ;1623558:
דיברתי על הברזים של הכיור, לא מבינים כל כך מה הצורה שלהם...

מי שמצוי בתחום העיצוב מבין טוב טוב את הצורה של הברזים, הדיון פה לא על העיצוב, זה שייך לפורום אחר, תכלס' לא אני עיצבתי, פעלתי לפי תוכנית.

• הוסף לסימניות
אין וילון ליד האמבטיה????

• הוסף לסימניות
אין רובה בין האריחים???
סתם... :D

אתה שואל מה אומרים? מה אפשר לומר
על תותחים?
הדמיה מקסימה, תאורה נעימה ביותר!
אני הקטן, הייתי מוריד יותר מהAO כדי
לקבל יותר ראליסטיות, אבל עניין של טעם.

אהבתי מאד איך שהשמש מקרינה שם על האמבט!

• הוסף לסימניות
מאד אהבתי! נראה כייף ונקי
לא תלתיסטית, אבל משדר מקצועי מאד

• הוסף לסימניות
ישר לז'ורנל!
מדהים כמו תמיד.

• הוסף לסימניות
נראה מעולה!
מצטרף לגולן תוריד קצת את הAO

• הוסף לסימניות
נראה מעולה!

שני דברים שהפריעו לי:
1. הטקסטורה של השיש מאוד אינטנסיבית ורועשת ביחס לשאר החומרים, ולדעתי מושכת תשומת לב מיותרת.
2. בחלונות יש קוים שחורים סביב הזכוכית.

• הוסף לסימניות
מקצועי ונעים לעין!

• הוסף לסימניות
מדהים!

• הוסף לסימניות
נראה טוב,
תן קונטרסט לכמה אלמנטים כשאתה מתעסק עם חומרים כאלה לבנים,
ברזים שיהיו יותר CHROME
קונטרסט בין התאורה הכללית למנורות קיר
ורפלקטיביות של האמבטיה עצמה. כרגע היא פחות רפלקטיבית מהרצפה
תאורת HDRI תעזור בהחלט להדגיש

Love your Works

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה