הדמיה לעיצוב פנים

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל חוו"ד:p הדמיה עיצוב פנים (1).jpg הדמיה עיצוב פנים (2).jpg

• הוסף לסימניות
יפה מאד התמונה הראשונה ניראת לי מטושטשת או אני טועה?!

• הוסף לסימניות
יכול להיות מרוב נסיונות לסדר תאורה בפוטושופ.
אנסה לטפל בזה . תודה.

• הוסף לסימניות
מיוחד מאד
את המדפים של הסלון הייתי מצרה קרת, נראה לי רוחב כל מדף יכול להיות פחות, כמו רוחב של ספר רחב, זה יעדן קצת את השחור.

• הוסף לסימניות
דווקא אהבתי את השחור אבל אולי באמת לעשות אותם פחות רחבים זה יהיה נהדר

• הוסף לסימניות
יפה מאוד אהבתי את הירידה לפרטים בשתי הזויות. התאורה יפה ונעימה, והשטיח מאוד מוסיף וממודל יפה.
בתמונה השנייה הייתי מנסה לתת טיפה יותר Exposure וטיפה יותר Contrast, זה יעלה לך את התאורה בכמה רמות, חוץ מזה העץ שבחלון הייתי מנסה לטשטש קצת עם Haze קצת כחלחל, ולתת יותר Exposure שם, כי תמיד התאורה מהשמש צריכה להיות יותר חזקה וטיפה מטושטשת (אולי שרופה לפעמים), לא יכול להיות שיש שם חדות כמו בחדר שינה.
ראי דוגמא:
ID-1024x576.jpg

• הוסף לסימניות
בתמונה השנייה הייתי מנסה לתת טיפה יותר Exposure וטיפה יותר Contrast, זה יעלה לך את התאורה בכמה רמות, חוץ מזה העץ שבחלון הייתי מנסה לטשטש קצת עם Haze קצת כחלחל, ולתת יותר Exposure שם, כי תמיד התאורה מהשמש צריכה להיות יותר חזקה וטיפה מטושטשת (אולי שרופה לפעמים), לא יכול להיות שיש שם חדות כמו בחדר שינה.
תלוי באיזה שעה ביום....
בצהרי היום את צודקת

• הוסף לסימניות
@תמרזאל מקסים! גם העיצוב וגם ההדמיה הכ"כ ריאליסטית. אהבתי ממש

• הוסף לסימניות
לדעתי העץ בחלון מספיק שרוף ומטושטש, אולי מה שלא מתיישב שם זה שלא "נשפך" מספיק אור לתוך החדר מהחלון הפתוח בשעת צהריים זו. התאורה מכיוון החלון צריכה אז להיות הרבה יותר דומיננטית אני חושבת.

• הוסף לסימניות
סתם מתוך סקרנות- מה קורה בפינה הזו? מראה- מה משתקף? המשך החלל?תמונה תמר.png

• הוסף לסימניות
מיוחד!!!
באיזו תוכנה?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה