הדמיה - מטבח

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה שעלתה לי כבר כמה זמן ואני פונה לתלתיסטים -
המטבח מהמם, אבל ההדמיה יפה יותר מהמציאות... מה לעשות.
אני רואה הרבה הדמיות, ואני שואלת את עצמי מה אתם עושים אם הלקוח מתאכזב מהמציאות, שיוצאת יפה פחות מההדמיה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;1168493:
אגב, מי מזהה את התמונה על המקרר?

ההדמיה, לא?!

עבודה יפה מאד, ממש תואם למציאות, אני מתארת לעצמי שבצילום עם מצלמה מקצועית זה היה נראה תואם עוד יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שער;1168530:
ההדמיה, לא?!

עבודה יפה מאד, ממש תואם למציאות, אני מתארת לעצמי שבצילום עם מצלמה מקצועית זה היה נראה תואם עוד יותר.

נכון, התמונה על המקרר זה ההדמיה.

זה נכון שאם המטבח היה מצולם בצורה מקצועית זה היה יותר תואם הדמיה מהצילום שלי.

• הוסף לסימניות
תוכנת בלנדר מסוגלת להגיע לתוצאות כאלה? מרהיבות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HUXH86;1169526:
תוכנת בלנדר מסוגלת להגיע לתוצאות כאלה? מרהיבות!

עם ויריי בוודאי שאפשר להגיע לתוצאות כאלה כי ההגדרות של ויריי זהות בכל התוכנות, גם בלי ויריי יש אפשרות ע"י מנועי רינדור שתומכים בבלנדר, יבואו הבלנדריסטים המוכשרים ויסבירו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י morozane;1170030:
אגב, גם ויריי תומך בבלנדר.

נכון, על זה דיברתי בתגובתי שעם ויריי אפשר להגיע בוודאות לכזו תוצאה, לפי מה שראיתי גם עם סייקלס אפשר.

• הוסף לסימניות
בקשר להשתקפות אמיתית או לא, רואים בתמונה הראשונה על השולחן השתקפות של הארון, אבל רואים רק דלת אחת. זה נראה ממש מוזר.
הדמיה ממש יפה, כמה זמן בניה - רינדור? זה מדויק לפי מטרים או רק לפי העין?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א' גליק;1170187:
בקשר להשתקפות אמיתית או לא, רואים בתמונה הראשונה על השולחן השתקפות של הארון, אבל רואים רק דלת אחת. זה נראה ממש מוזר.
הדמיה ממש יפה, כמה זמן בניה - רינדור? זה מדויק לפי מטרים או רק לפי העין?

כבר הסברתי את העניין של ההשתקפות, תעבור על ההודעות למעלה.

מדוייק לפי מטרים, בויריי חייבים לבנות בקנה מידה, גם תמיד נח לעבוד בקנה מידה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה