התייעצות הדמיה(מצ"ב)- חדרי רחצה - אשמח לחוות דעת מקצועית

• הוסף לסימניות
ערב טוב,
נשמח לקבל חוות דעת ממעצבות פנים/סטיילניג ואפילו סתם כאלו שיש להם ידע בתחום .
צירפתי את ההדמיה , עדיין לא אישרנו סופית ואנו מתלבטים .
לגבי החדר רחצה+ שירותי אורחים נראה מידי מידי קלאסי (למרות שבתמונה לא ממש רואים את החיפוי עם הפסים ואולי במציאות יהיה יותר יפה)
לגבי היחידת הורים אהבנו אבל הינו שמחים לחוות דעתכם אם כדאי לשנות את הגוון של העץ או משו אחר...

תודה רבה מראש!!!

קבצים מצורפים

• כללית_wm01.jpg
    כללית_wm01.jpg
    KB 188 · צפיות: 183
  • י. הורים.jpg
    י. הורים.jpg
    KB 234.1 · צפיות: 180
  • אורחים.jpg
    אורחים.jpg
    KB 141.9 · צפיות: 174
  • הוסף לסימניות
אני לא איש מקצוע, אבל החדר רחצה מרגיש לי מאוד קר ולא ביתי (בניגוד לי. הורים)

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד את שירותי האורחים.
ביחידת ההורים - אישית הייתי מחליפה את הטקסטורה העצית בפלטות קרמיקה בדיגום שיש שחור, זה מתכתב לי טוב יותר עם השיש האפור והטקסטורה שלו, ועם האלגנטיות שבדיגום. העץ והשיש נראים כמו ערוב סגנונות - כפרי ואלגנטי.

ד"א: מי עיצב את החדרים, אלי מנגב ב"ב?
זו דירה בגינות דוד?

• הוסף לסימניות
תודה רבה ,
ציפי מנגב , מקסימה!!
הדירה בפרויקט אחר שעובד עם נגב.

• הוסף לסימניות
אני לא איש מקצוע, אבל החדר רחצה מרגיש לי מאוד קר ולא ביתי (בניגוד לי. הורים)
בתמונה לא ממש משקף את המציאות , אנחנו גם בתחילה חשבנו שמידי קר אחרי שראינו את ההדמיה , אבל במציאות הגוונים שונים , יותר בולטים .
בכל אופן תודה רבה על התגובה והחוות דעת .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה