הדמיה - משרד

• הוסף לסימניות
אם מישהו מהחברים חושב שיש משהו שצריך לשפר, לשנות, או אפ' עוד אפשרות לעשות משהו.
מן הנכון לשמוע, לא אמרתי להסכים, אבל לשמוע ולראות, לבדוק האם הוא צודק או לא, ואם לא, לעשות עמו חסד, ולנסות להסביר, למה לא?!
היה לי הרגשה שיש חברים שלא רוצים בכך, לכן אני נזהר מלכתוב דברים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיל קוליוק;1167777:
ראשית, אני חושב שטוב לדון, מכיון שזה יכול לשפר את כל הצדדים. לענ"ד זה חלק מהסיבה לקיום הפורום.
שנית, לנידון דידן. אין לי משקפי שמש, לכן הדבר הראשון שקפץ לעיני, הינו הבוהק בחלונות, הדבר השני שעשיתי, הרחקתי את מבטי מהתמונה, מכיון שהסתנוורתי, בסוף מכיון שרציתי בכל זאת לראות את התמונה, הסתכלתי לצד החשוך.
כל זה בלי לדבר על לקוח.
גם מבחינה אומנותית התמונה צריכה לגרום לי שמתבונן בה, להמשך אליה, לרצות ולהשאר בתמונה.

מצטער, לא התכוונתי לסנוור...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;1167786:
מצטער, לא התכוונתי לסנוור...
:D
כמובן אני אומר לתועלת, כדי לשפר אחד את השני ותו לא.
ציינתי בעבר שיש שיטה אחרת מאשר פורטל.
אם תבדוק איך זה עם או בלי פורטל תראה שהפורטל רק גורם שה - GI מהשמש יתפזר יותר טוב, ולא יהיו כתמים, אך בקושי מוסיף תאורה.
הוא יכול להיות מצוין למקומות קטנים, או חלונות גדולים שהתאורה מאירה טוב את החדר. אך במקרה הנ"ל וגם בתמונה אחרת שחבר אחר העלה, הייתם צריכים לעלות מאוד את הערך של השמש, עד כדי סינוור החוץ וחלק מהפנים. לשם כך יש שיטה נוספת, שהתחלתי לשתף בעבר (לא שלי). והיא לשים את ה - RECT, בעדיפות, לפני החלון, להשאיר רק את האפשרות לדפיוז של האור, כך ישנו פיזור הרבה יותר טוב של האור.
לגבי הסינוור, לא אכפת לי להסתנוור. אבל אנו חושבים על השני שמסתכל על התמונה. איך הוא מרגיש, אגב זאת נקודה שלאחרונה מישהו אמר לי וקיבלתי.
אין כאן מקום להרחיב, אבל בתמונה יש גם מימד פיסיכולוגי, ועל זה אני מדבר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה