כללי הדמיה ספר

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת ליצור לכריכה שיצרתי לספר הדמייה כאילו היא כבר ספר, איך עושים את זה? או האם יש לכם תמונה טובה של ספר כדי לשלב עליה את הכריכה?

• הוסף לסימניות
הנה אקשנים להדמיות ספרים:

קבצים מצורפים

• Actions.rar
    KB 15.3 · צפיות: 291
  • הוסף לסימניות
אני לא מצליחה להשתמש בזה, יש למישהו משהו אחר. אולי תמונה טובה?

• הוסף לסימניות
חבל, עם אקשן זה יהיה הרבה יותר מקצועי.
תכניסי את הקבצים לתיקיית actions של פוטושופ, ותראי אותם ברשימת האקשנים.
הפעילי את החלק הראשון, אח"כ תרכיבי עליו את הכריכה כשהיא הפוכה בהיפוך רוחבי. הפעילי את החלק השני של האקשן, והרי לך הדמיית הספר, רק להפוך היפוך רוחבי.

מקווה שתביני. הייתי מדריכה אותך טלפונית, אך כבר מאוחר לי היום...

הצלחות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיליון;311390:
הפעילי את החלק הראשון, אח"כ תרכיבי עליו את הכריכה כשהיא הפוכה בהיפוך רוחבי. הפעילי את החלק השני של האקשן, והרי לך הדמיית הספר, רק להפוך היפוך רוחבי.

הצלחות!

סליחה על ההקפצה, אבל איפה אני מוצאת את תיקיית ש action??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיליון;311390:

הצלחות!

ההפך. עם אקשן זה פחות מקצועי, ונראה מאוד מלאכותי.
הנה תמונת הספר שאני משתמשת בה להדמיות.
כמובן להדמיית ספר בעברית צריך לעשות פליפ קודם.

קבצים מצורפים

• ספר להדמיית כריכות.jpg
    2.1 MB · צפיות: 307
  • הוסף לסימניות
השאלה שלי היא איך עובדים עם האקשן?
אני פותחת את התמונה בתור jpg? או כקובץ פתוח של פוטו שןפ, ומ-- מה עושה אחרי זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mutagim;706562:
השאלה שלי היא איך עובדים עם האקשן?
אני פותחת את התמונה בתור jpg? או כקובץ פתוח של פוטו שןפ, ומ-- מה עושה אחרי זה?

מה שאני העליתי זה לא אקשן.
אקשן זה קובץ פעולות מוקלט מראש בפוטושופ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה