הדמיה ראשונה

• הוסף לסימניות
אני חדש בתחום ההדמיות
אשמח לקבל הערות וביקורות על העבודה ,מה וכיצד אפשר לשפר.

קבצים מצורפים

• צפון.jpg
    KB 767.9 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
נהדר,
לא "מייבין" בהדמיות, ולפני שאני מעיר אני רוצה לאחל לך הצלחה, אם כך נראית ההדמיה הראשונה שלך יש לך עתיד מצוין.

יש לי 3 הערות.
1. הפריע לי הנברשת/גוף תאורה הימנית, מרוב אור לא רואים ממה היא עשויה.
2. האגרטל על השולחן מאוד דק, נראה כמו קרטון גזור בצורת אגרטל.
3. הכריות לא נראות טבעיות או משהו כזה.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
התחלה מצויינת.

מסכים לכל ההערות של קודמי (המנורה השרופה ממש מפריעה).

בנוסף - כדאי ללכת לפוטושופ ולשחק עם הצבעים, כרגע התמונה ממש צהובה וזה מפריע, לפחות לי באופן אישי.
צירפתי כאן נסיון קצרצר לתיקון צבע, משהו כמו 2 דקות בפוטושופ.

קבצים מצורפים

• CC.jpg
    KB 781.6 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
שלום וברכה,
שוקי,
וברוך הבא,
התחלה מצוינת,
תוכנה מנוע רנדור?
גם אני הקטן מצטרף לקודמי,
בנוסף הייתי מטפל בטקסטורה של הלבנים בקיר.
תעלה ותצליח,
ופרנסה בשפע.:)

• הוסף לסימניות
מידול בסקצ'אפ, רינדור בויריי.

מה מפריע לך בלבנים ?

• הוסף לסימניות
לגבי הלבנים, החזרה אמורה להיות קטנה יותר ויותר באמפ'.
לגבי ווירי, אינני יודע מה האפשרויות שלו בסקצ'אפ, אבל במאיה יש אפשרות במצלמה לעשות תיקון צבע, זה מוסיף מאוד לריאליות של התמונה.

• הוסף לסימניות
כל הכבוד התחלה באמת יפה.
כמו שהעירו קודמיי (ואם גיל קטן אז אני פיצפון...).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י morozane;1430316:
התחלה מצויינת.

מסכים לכל ההערות של קודמי (המנורה השרופה ממש מפריעה).

בנוסף - כדאי ללכת לפוטושופ ולשחק עם הצבעים, כרגע התמונה ממש צהובה וזה מפריע, לפחות לי באופן אישי.
צירפתי כאן נסיון קצרצר לתיקון צבע, משהו כמו 2 דקות בפוטושופ.

הצהובה לטעמי יפה יותר מהלבנה ששיפצת(לא שאני מבינה בהדמיות ...):D
ההדמיה יפה מאוד!
ולגבי ההארות של האחרים אין לי שיג ושיח...;)

• הוסף לסימניות
אחלה הדמיה בתור התחלה וגם מעבר לזה!
(חוץ מההערות שהעירו, אדגיש רק את נושא הבאמפ על הקירות שהוא לא מורגש מספיק נראה לי שזה נגרם בעיקר בגלל שתכל'ס בפינות זה נגמר חלק וכמובן שכדי לתקן את זה לא יעזור באמפ אלא דיספלייסמנט שבאמת משנה את המודל ולא רק "מרמה" כמו באמפ)

• הוסף לסימניות
חזרתי עם שיעורי בית

תודה לכולם ותודה להערות (רק ככה לומדים ).

ניסיתי לשפר קצת את הסצנה, הטעות שלי היה שכדי להאיר את הנברשת השתמשתי בשכבת חומר זורח, והתוצאה היתה שרופה, עכשיו הורדתי את זה, רואים את הקריסטל , אבל כמה שניסיתי להאיר את הנברשת- אם זה ב-ommi או תאורת ספירה -לא הגעתי לתוצאות טובות, הייתי חייב לעבור לתאורה טבעית חזקה שתשטוף עד פנים החדר ,ובכל זאת הקטע של הנברשת נשאר חשוך ורדום .

הבו עצה הלום !

קבצים מצורפים

• 71.jpg
    KB 612.4 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד,
אם יש RECT בחוץ (כך נראה לי), תקרב אותו ותכניס אותו לחדר שיהיה מלפני הוילון ולא מאחורי.
זה ייתן לך פחות שריפה של הסצינה (החיצוני שקרוב ל-RECT).
תנסה לבטל את ה - IGNOR NURMAL וכן תנסה _NO DECKY (לא יודע אם האיות נכון אבל שיהיה).
לגבי הנברשת, לענ"ד תוריד בכמות זה מעמיס על העין (הנברשת שקרובה למצלמה).

• הוסף לסימניות
שוקי שלום,קודם כל מברוק! שים לב אין תאורה (האי לייטס) על העציץ זה נראה לא נכון,חסר לטעמי קצת אור בתאורה המרכזית, ושכחת שתי מנורות מעל השעון ולידו. השבירה של האור על הכסא לא חזקה מידי? ואם לא אז לכאורה גם השולחן צריך לקבל קצת ,לפחות החזר (באונס)מהכסא,בהצלחה גדולה.

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה כלום בהדמיות רציניות, אבל אני מעצבת וגרפיקאית, ןבעיינ זה מיוחד מאאאאאאאד!!
עוד כאלו התחלות- וכככולם אלופים!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה