הדמיה של ארון קודש

• הוסף לסימניות
ההדמיה נעשתה ב 3DMAX גירסה 2012 רנדר ב VRAY גירסה 2.1

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.5 MB · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer1;1211468:
ההדמיה נעשתה ב 3DMAX גירסה 2012 רנדר ב VRAY גירסה 2.1

ארון הקודש יפיפה
והכל נראה מאד ראליסטי (מלבד הקורות השוכבות למרגלות ארון הקודש)

• הוסף לסימניות
יפייפה, ממש כיף לראות עבודות כאלה.

• הוסף לסימניות
אני חושב שכוונתו הייתה לרצפה.

עבודה מדהימה!
אין דברים כאלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer1;1211523:
אתה צודק שכחתי לעשות במדרגות של הארון UV

אם כוונתך להערה שלי, אכן התכוונתי למדרגות

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.

הערות:

1. לאזורים המגולפים בקצוות של העמודים (בתחתית ובחלק העליון) הייתי נותן חומר עץ ולא זהב.
2. יש מקום לשיפור של הפריסת טקסטורה של העץ בכלל ובבסיס של ההיכל בפרט. כמו כן יש מקום לשיפור הגדרות החומר עצמו.
3. הכתר נראה כמו שהוא מרחף באויר.

בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
אני לא מתכוון לכל העיטורים הקטנים כמובן אלא לאותם קטעים גדולים שממשיכים את העמודים מעץ. במציאות בדרך כלל אלו איזורים מגולפים מעץ ולכן אני חושב שזה קצת פוגע בריאליסטיות, אבל אם זו דרישת הלקוח זה כבר משהו אחר.

לגבי הפריסה של הטקסטורה, אני עדיין חושב שיש בעיה בפריסה גם באיזורים אחרים חוץ מהבסיס. זה אמנם יכול לעבור אבל אם כבר כזה היכל מקסים הייתי משפר את זה בשביל תיק עבודות. הייתי נותן טקסטורה פחות אחידה של עץ ומוסיף מפת שקיפות בערוץ המתאים כדי לתת לעץ תחושה יותר מגוונת ולא אחידה. כמו כן הייתי מוסיף מקורות אור נוספים, אולי אפילו בגוף ההיכל, שחלקם קצת חמים, זה יוסיף הרבה.

אלו רק הצעות לשיפור, אתה לא חייב לאמץ אותם.

• הוסף לסימניות
מלכותי. מאוד יפה

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, את העיטורים בצדדים בנית לבד או שזה משהו מוכן?

• הוסף לסימניות
פשוט וואו

• הוסף לסימניות
עבודה יפה!
מעניין אותי אם העיטורי זהב זה טקסטורה/באמפ או ממש מודל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה