כללי הדמיה של בנין ישיבה

• הוסף לסימניות
למי יש הדמיה של בנין ישיבה (לא משנה איפה)
בדחיפות עבור פרוספקט לתורמים.

מי שיוכל להעלות יעזור לי מאוד

שבוע טוב
דודו10:)

• הוסף לסימניות
דחווף מי יוכל להושיע אותי!!!!

תודה מראש דודו10

• הוסף לסימניות
חביבי... הדמיה עולה ה-מון כסף... למה שמישהו יביא לך בחינם??

• הוסף לסימניות
לא צריך הדמיה מקצועית או משהו כזה....

אלא סתם הדמיה פשוטה של איזה בנין שמתאים לישיבה שמישהו עשה פעם או שמצא באיזה אתר

תודה לעוזרים

דודו10

• הוסף לסימניות
חביבי... הדמיה עולה ה-מון כסף... למה שמישהו יביא לך בחינם??

לדעתי מערכת הפורום של פרוג בנויה על עזרה הדדית - ומשתלמת.

מי ששולח חומר לאחרים בחינם, מקבל מהם אחר כך מה שהוא צריך.(לפעמים, זה עזרה בעבודה, לפעמים זה קליינט חדש שצריך מישהוא מקצועי יותר וכדומה.)

עזרה כזו נקראת בשפת המקצוע - בניית קשרים עסקיים - וזה עובד.

(אני באופן אישי נעזרתי המון בפרוג, והשתדלתי לעזור לאחרים.)

יכול להיות שכדאי לשלוח את זה בפרטי או במייל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;401846:

מי ששולח חומר לאחרים בחינם, מקבל מהם אחר כך מה שהוא צריך.(לפעמים, זה עזרה בעבודה, לפעמים זה קליינט חדש שצריך מישהוא מקצועי יותר וכדומה.)

צודקת מאוד!!!!

אשמח מאוד אם מישהו יוכל לשלוח לי אפילו בפרטי למייל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה
ושבוע טוב
דודו10

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;401846:

את צודקת, אבל לא מדובר בדברים כאלה גדולים... זה כמו שתבקשי מי יכול להביא לי אתר מוכן ובנוי....
הדמיות זה דבר יקר מינימום כמו אתר אינטרנט.... כנסי לפורום תלת מימד ותביני על מה אני מדברת...
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה