כללי הדמיה של חדר בישיבה.

• הוסף לסימניות
במילה אחת: וואו!!!!!!

• הוסף לסימניות
מ-ד-ה-י-ם!
א"א הערה קטנה-
מהתריסים נכנס אור טבעי (יש השתקפות של השמש) ובכול זאת יש
4 מנורות. ישנם 4 סוגי תאורה שונים לגמרי (פולורוסנט, נאון, ומנורה עתיקה)
ובכזו כמות אור, החדר לא היה נראה כ"כ חשוך...
בברכה,
יוסי.
נ.ב השמיכות נראות מרחפות- כנראה זה בגלל התאורה...

• הוסף לסימניות
אחלה מידול עמיר .. מדהים.

אולי את תאורת השלט מצד שמאל על הקיר תוריד קצת מהhotspot
והמנורות מצד ימין אולי טיפה יותר .. OMI

הוילון נוצר ע"י reactor או רק מידול ?
ורינדור... Vray ?

אגב .. 3DSmax 2008 יצא לדרך . לטענתם מהירות התגובה שלו . הוכפלה פי 10 .. בפרט המשטחים מרובי אובייקטים.. סצנות רחבות.. צריך לבדוק .

(ואיך העכבר החדש :) )

• הוסף לסימניות
הלוואי היו כאלה ישיבות בכל אופן זה באמת מדהים.

• הוסף לסימניות
הדמיה מדהימה.

ד"א - לא זכור לי חדר כזה בישיבה בה אני למדתי.
מצד שני, זה היה מזמן, אז אולי התקדמו קצת מאז... :)

• הוסף לסימניות
מיוחד!!!
גם לי הפריע התאורה על הקיר השמאלי,
אהבתי את האור שחודר מהתריסים ונופל על הרצפה.

• הוסף לסימניות
באמת וואוו.
ענין התאורה גם לי הפריע, אבל זה כזה מושלם שלא נעים אפילו להעיר על משהו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה