הדמיה של Study.

• הוסף לסימניות
שלום,
עבודה חדשה, אשמח לביקורת.
Study Final 2.jpg

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד, מידול טוב, הכל עומד במקום, כניסה לפרטים, בגדול נראה טוב!
אם בא לך לשדרג אותה קצת יותר 1. הייתי מורידה saturation לטקסטורה של העץ וקצת מרווחת אותה.
2. קצת להרים את הtarget של המצלמה, הדברים נראים קצת נופלים.
3. הציור של השמש על הרצפה לא תואם לצלון שיש בחלון, צריך לראות פסים.
4. לחתוך את התמונה מ2 הצדדים, הפסים מקדימה לא נותנים כלום.
5. נראה לי לשים במסכים תמונה בגוונים שונים מהגוון של העץ.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מהמם!!!
כל הפרטים ...
מושלם!

• הוסף לסימניות
מידול פיקס לטעמי

1. תוריד את גובה המבט, זה נראה כאילו צלם עלה על סולם כדי לצלם את זה. בפרספקטיבה הנוכחית התקרה שטוחה והרצפה מתוחה, זה צריך להיות הפוך.
זה יקפיץ את הריאליסטיות של התמונה.

2. גם החומר של העץ הכתום, מידי כתום, וטקסטורה מידי צפופה. מיושן לטעמי. שים חומר אחר.

3. האור של השמש על הרצפה נראה צהריים, בחלון זה נראה בוקר רגוע. תייצר 'שריפה' בחלון.

• הוסף לסימניות
עבודה מדהימה !
השינוי אחרי ההערות ממש שידרג לטעמי !
הערות בקטנה ...
קצת מידי עמוס בפרטים על המדפים והגלובוס נתקע כבר בתקרה ,
גוף התאורה נראה לי קטן מידי ולא מתאים לחלל עבודה

• הוסף לסימניות
עבודה מדהימה !
גוף התאורה נראה לי קטן מידי ולא מתאים לחלל עבודה
תודה על התגובה,
לדעתך איזה סוג של תאורה יתאים יותר במקרה הזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה