• הוסף לסימניות
שלום ובוקר טוב,
בהמלצת חברי הפורום על נפלאות הויריי, אני דוגרת כבר חודשיים על המנוע, ולא מצליחה להוציא תוצאות משביעות רצון, אפילו מאכזבות!
העליתי הדמיה עם תאורה sun and sky, אין השתקפויות וכן הסצינה לא מתייחסת לתאורות משניות rect light, sphere light
הבו לי פתרונים!
תודה

קבצים מצורפים

• pic4.jpg
    KB 239.2 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
הנה התמונה לאחר טיפול קצר בפוטושופ, כבר נראה הרבה יותר טוב (זה צריך עוד טיפול, למשל המדרכה מאוד נשרפה כתוצאה מהטיפול בפוטושופ).

בעיקרון ההדמיה יצאה טוב מאוד אבל תמיד צריך פוסט בפוטושופ כי ברנדר כמעט תמיד זה יוצא חיוור, ללא קונטרסט ועוד.

כשעושים הדמיית יום שמים רק שמש ללא שום תאורה אחרת כי בדרך כלל כמו שיצא במקרה הזה לא תהיה לזה משמעות וזה גם לא נצרך.

צריך לטפל פה בעיקר בטקסטורות, לעשות אבנים יותר יפות ולסדר את הבמפ, קצת קשה להבין מה קורה בבמפ אבל זה נראה שאין קשר בין הטקסטורה של האבנים לבמפ.

בקשר להגדרות צריך לעבוד על Gamma 2.2 ובפיזיקל כאמרה של ויריי וזה נותן תוצאות הרבה יותר טובות וריאליסטיות.

מקוה שעזרתי ובהצלחה בהמשך, מתוצאה כזו אפשר רק לעלות קדימה.

קבצים מצורפים

• pic5.jpg
    KB 195.2 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
תמשיכו דווקא נראה כיוון טוב

• הוסף לסימניות
בקטנה, לא קשורה לתלת מימד נראה לי שיש פה חוסר פרופורציה בין המדרכה לבנין בחלק שליד הספסל.
מהמם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;1040064:
).

צריך לטפל פה בעיקר בטקסטורות, לעשות אבנים יותר יפות ולסדר את הבמפ, קצת קשה להבין מה קורה בבמפ אבל זה נראה שאין קשר בין הטקסטורה של האבנים לבמפ.

בקשר להגדרות צריך לעבוד על Gamma 2.2 ובפיזיקל כאמרה של ויריי וזה נותן תוצאות הרבה יותר טובות וריאליסטיות.

.
הלבנים למטה יצאו משום מה כמו שעווה, אני יסדר את הבאמפ, הלבני של המבנה עצמו לא נראה בסדר? הטעות שלי מראש היתה שבניתי לבנה לבנה בקום לשים טקסטורה..
אן עבדתי עם פיזיקאל כאמרה שחקתי עם ההגדרות המון זמן, אבל זה רחוק מהיות ראליסי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י CSDesign;1040103:
בקטנה, לא קשורה לתלת מימד נראה לי שיש פה חוסר פרופורציה בין המדרכה לבנין בחלק שליד הספסל.
מהמם!
שהיא נמוכה? נכון תודה אני יגביה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלה;1040146:
הלבנים למטה יצאו משום מה כמו שעווה, אני יסדר את הבאמפ, הלבני של המבנה עצמו לא נראה בסדר? הטעות שלי מראש היתה שבניתי לבנה לבנה בקום לשים טקסטורה..
אן עבדתי עם פיזיקאל כאמרה שחקתי עם ההגדרות המון זמן, אבל זה רחוק מהיות ראליסי!

לא בונים לבנים, עושים זאת בטקסטורה, צריך מפת במפ טובה כדי שזה יראה טוב.

עם הפיזיקל כאמרה לא צריך כ"כ לשחק גם הדיפולט שלה מביא רנדר טוב, אפשר להעלות את ה ISO ל 200 או 300 אם הרנדר יוצא חשוך.

• הוסף לסימניות
בכל אופן זה מה שיצא והעיקר שהלקוח מרוצה..

קבצים מצורפים

• beit_knesset2.jpg
    KB 285.2 · צפיות: 15
  • beit_knesset4.jpg
    KB 301.1 · צפיות: 21
  • beit_knesset5.jpg
    KB 359.2 · צפיות: 18

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה